Goed geholpen

Vakkundig personeel

Ik had er een kater van

Ik was teleurgesteld dat mijn gebit kwijt was! Na een half uur belde op dat ze het gevonden hadden! Ik ben het op gaan halen en ik kreeg het in een zakje mee! Ikvroeg moet hier niet naar gekeken worden! Ik kon in de toilet zelf kijken of het goed zat! Ik heb me omgedraaid en ben naar huis gegaan! Ik voelde me echt in de steek gelaten!

gelijk geholpen

Is positief .

Goed begeleid en te woord gestaan .

Snel en vakkundig geholpen

Efficient en klantvriendelijk

Vanaf het eerste moment gaf de behandeling een geruststellend gevoel. Er worden snel de benodigde mallen gemaakt in een uiterst ontspannen sfeer. Bij het passen werden een aantal nog nodige aanpassingen snel gemaakt

Goed geholpen aardig vriendelijk

Ben al jaren zeer tevreden

Word altijd netjes te woord gestaan door de telefonisten en behandelaars en altijd tevreden met het resultaat van behandelingen

Korte wachttijd, vriendelijke mensen

Vriendelijk en kundig personeel

Snel en vakkundig geholpen

Na controle kunstgebit heb ik het verzoek gedaan om een nieuw klikgebit. Sinds een week heb ik het nieuwe gebit en het lijkt prima te zitten. Nog even afwachten hoe het verder gaat. Alles super snel geregeld.

Goed en zorgvuldig en vriendelijk.

Wordt altijd optijd en vriendelijk ontvangen en behandeld.

Je bent een nummer!

Het is meer een fabriek waar je in komt. Veel geloop en gepraat door het naar huis gaande personeel in de gang achter de behandel kamers. Tandarts had daar ook haar aandacht bij terwijl ze met een behandeling bezig is.

kom er tevreden vandaan

vriendelijke en tijdige ontvangst; rustige behandeling

Super vriendelijke tandarts

Niki is een super vriendelijke, goede tandarts. Ze gaat heel goed met kinderen om.

alles in orde vriendelijkheid e.d.

zoals ik al zei alles in orde, maar ik heb nog steeds geen mail van een herinnering gehad die de secretaresse beloofd had!!!!!!!.

Tis netjes binnen in de praktijk

Het was binnen allemaal veranderd.

Prima en vriendelijk geholpen

Na telefonische beschrijving van mijn klacht snel een afspraak geregeld.

Heel erg fijn en rustig geholpen.

Ik moest laatst een wortelkanaalbehandeling laten uitvoeren. Ik was hiervoor erg nerveus, maar Ola was heel rustig en geduldig. Ook al vond ik het erg spannend, ik voelde me op mijn gemak en viel het achteraf goed mee!

Is heel goed met deze praktijk ze hebben aandacht voor je en nemen de tijd

ik heb met klaassen geen problemen

mijn ervaring is goed tot zeer goed. Als er problemen zijn dan wordt het op normale wijze opgelost

Goede en snelle service

Goede en snelle behandeling

Voelde me onzettend op me gemak

Normaal gesproken ben ik erg bang voor de tandarts. Er werd duidelijk uitleg gegeven, waardoor ik ontspannen werd. Samen met mijn dochter van 4 hebben we veel plezier beleefd tijdens het bezoekje. Overigens waaren we snel aan de beurt. Heel klantvriendelijk en nemen de tijd!

Gewoon Top

Door de vakkundigheid geen angst om naar de tandarts te gaan

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.