Dramatisch

Al jaren klant. Maar sinds mijn allereerste afspraak ben ik nog nooit een keer volgens de afgesproken tijd geholpen. De laatste afspraak had ik om 9:45 uur!! Ik werd pas om 10:35 uur geroepen!! Vind het echt een groffe schande dat het zo vroeg op de ochtend al zolang uitloopt!!

prima controle en info over de conditie/onderhoud van mijn gebit

vriendelijke tandarts en assistente prima uitleg over huidige conditie van mijn gebit auto parkeren is probleem bij Klaassen als de wachttijd dan uitloopt heb ik een probleem.....met de parkeerwachter :-)

Vriendelijk en deskundig

Er was een probleem met mijn kies. Tandarts stuurde me naar een collega voor een 2e opinie, wat ik heel erg waardeer. Bij de behandeling werd er vlot gewerkt. Er werd gezegd wat er gedaan werd. Ik werd op mijn gemak gesteld en het was geheel pijnloos. Ik kreeg voldoende informatie over wat er aan de hand was. Ik ben zeer tevreden.

Prima ervaring, goed geholpen.

Zoals eerder gemeld prima

1e keer, prima behandeling

Ik wam er voor het eerst, ben autist, en werd goed rekening mee gehouden, binnenkort weer nieuwe afspraak gemaakt.

Tevreden over behandeling.

We zijn goed geholpen. Alleen vind ik het jammer dat je vaak nog lang moet wachten eer je aan de beurt bent.

Goede en vlotte service

Het is gewoon vlot en gladjes verlopen. En mooi op tijd

Prima en op tijd aan de beurt.

Prettig behandelt

Tandarts Gerard Roefs is een vriendelijke competente tandarts. Zelfs mijn kinderen blijven op hun gemak bij hem. Hij is ook erg aardig en geduldig voor kinderen, vooral geduldig zie je niet vaak bij mensen.

Goede zorg

Op tijd en aandacht

Alsof ze het irritant vinden dat je er bent

Afgelopen week voor het eerst hier geweest. Het personeel achter de balie is vriendelijk maar daar houdt het dan ook meteen weer op. Ik kom binnen en de tandarts kijkt me niet aan en blijft stoïcijns naar zijn computerscherm staren. Hij mompelt binnensmonds zijn naam naar me, waardoor ik hem niet kan verstaan. Geen idee hoe deze man heet. Ik had een vraag met betrekking tot pijnscheuten in één tand en er werd geantwoord: 'Ja, er lekt iets of zo', en verder helemaal NIKS. Hij wist me wel te vertellen dat ineens AL mijn vullingen niet goed meer waren en kwam met een offerte op de proppen van 620 euro. Whatever, de eindstand bij deze kliniek is dat je een nummer bent en er niet geluisterd wordt naar je en de tandarts, inclusief zijn assistente, intens chagrijnige mensen zijn die je het gevoel geven dat je een stuk vreten bent dat te min is om in hun aanwezigheid te mogen zijn of zo, erg onplezierig. De 2e ster is voor de baliemedewerkers die wel weten wat vriendelijk zijn betekent, voor de tandarts en assistent 1 ster. *Ik weet dus niet welke tandarts ik had die dag, maar hij zat op woensdag 30-11 in kamer 6.

Was een Spaanse arts .

zeer tevrede

ben vriendelijk ontvangen goed geholpen en dudelijke uitleg

Vriendelijk en professioneel.

Vriendelijke en professionele behandeling door alle medewerkers.

Vriendelijke ontvangst

Assistente ontvangt je vriendelijk en stelt je op je gemak. Luistert naar wat je te zeggen of te vragen hebt en neemt de tijd voor de controle.

behandeling goed, maar zie opmerking.

Ik heb maar een opmerking, waarom krijg na een jaar pas te horen welke borsteltjes ik moet gebruiken om mijn implantaten goed schoon te houden.

Tevreden over de behandeling.

Prettige ontvangst en goede tips over de inplantaat.

Prima geholpen.

goed.

Vriendelijke mensen die je te word staan. en waar je door geholpen word. Goede service.

Aardig en deskundig

Goede informatie over mijn prothese, aardige benadering ook.

wij waren zeer tevreden

Helaas weet ik geen naam van die gene die ons heeft geholpen

Werd heel goed geholpen en werd rekening gehouden met waar ik bang voor was .

Ik heb lang gewacht om naar de tandarts te gaan ivm gevoelige ondergebit (tandvlees)..maar er werd zo rustig mee omgegaan dat ik bijna geen last had.volgende keer hoop ik zelfde behandeling te krijgen .

mooi op tijd en vriendelijk

Een top tan

Netjes, snel en klantvriendelijk.

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.