Betrokken

Mijn tandarts is zeer begaan en betrokken bij het welzijn van mij en mijn gebit. Denkt mee in oplossingen en biedt keuzes aan.

Aandacht, vriendelijk, proberen op gemak te stellen, goede uitleg

Super vriendelijk en efficiënt.

Je wordt vriendelijk geholpen en ze werken erg efficiënt waardoor je niet langer dan noodzakelijk binnen bent.

De tandarts werkt erg goed/is rustig en erg lief. Zeker voor mensen met angst voor de tandarts is Day echt een verademing waarbij je echt niet bang hoeft te zijn. Ze heeft mijn trauma voor de tandarts zeker weer een heel stuk verminderd.

Erg goed

Ontzettend aardige mevrouw achter de receptie. En kon op mijn reparatie aan prothese wachten.

Goed geholpen Geen lange wachttijd Vriendelijk personeel .

Goed geholpen Geen lange wachttijd Vriendelijk personeel .

goed .

zeer goed.

goed .

zeer goed.

Zeer geruststellend team

Zeer geruststellend team

alles is prima verzorgd .tijd en behandeling

alles is prima verzorgd tiid en behandeling

alles is prima verzorgd tiid en behandeling

Goede uitleg

Aandacht tijdens de behandeling was in orde

heel goed geholpen.

ruim voldoende.

heel goed geholpen.

ruim voldoende.

Reparatie goed, service bij ophalen kan beter

Voor 8 uur 's morgens gebit ter reparatie aangeboden, na 16.00 uur klaar om op te halen. Kom ik daar om mijn gebit op te halen en de baliemedewerkster weet van niks. Gaat naar binnen om te zoeken en komt na een aantal minuten terug om nogmaals mijn gegevens te checken, terug naar binnen, de rij achter mij groeit er is maar 1 baliemedewerkster, na ca. 10 minuten komt ze terug met mijn gebit en met de mededeling: iemand had het op de verkeerde plaats gelegd. Reparatie is prima gedaan.

Reparatie goed, service bij ophalen kan beter

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.