Maar vijf minuten later dan de planning aan de beurt, en na de controle snel weer buiten.

prettig

Ondanks het overlijden van mijn tandarts, is mijn afspraak doorgegaan en ben ik goed geholpen. Een beetje chaotisch was het wel, maar toch mijn complimenten om de afspraak door te laten gaan, en iedereen was bijzonder vriendelijk.

Dokładność i szybkość działania bardzo dobra

Jestem pod wrażeniem doskonałej jakości pracy, pracownicy bardzo mili,podpowiadają najlepsze dostępne informacje

Goede deskundige service

Netjes en deskundig behandeld!

Netjes en adequaat geholpen aan de balie.

Mijn probleem uitgelegd, oplossing voor reparatie was zo geregeld.

slecht

Afspraak 9.30 uur, naar binnen geroepen 9.50 uur. gesprek assistente, zit in mijn mond, gaat tandarts halen 10.00 uur: u kent mij niet, ik ben tand-o-loog U heeft glas in uw mond? Net aan assistente uitgelegd wat er gebeurd is, geen overdracht/communicatie. Gaat ook weer mijn mond in want zij is eindverantwoordelijk dus zij moet voelen. Advies: als u er geen last van heeft, niets aan doen. Als er iets met mijn lip gebeurd, gaan jullie mijn mond niet in

prima behandeling

prima behandeling, zorgvuldig, goede uitleg

Klantvriendelijk

Goede ontvangst en hulp

Zoals ook vorige keren was de ontvangst vriendelijk en werd ik op tijd geholpen. De behandeling was goed en vriendelijk en zij deed haar best mij op mijn gemak te stellen.

Snelle service

Snelle service

Heel klantvriendelijk

Mevr. Estevez is heel klantvriendelijk

Geweldig.

Praghtig.

Vriendelijk en goede uitleg

Er was geen lange uitloop en goed advies gekregen

netjes en goed gerepareerd

mijn gebit was in de badkamer op de grond gevallen en het ondergebit was gebroken, netjes gerepareerd. ik wil verder geen bericht doorgeven, ben 92 jaar oud en doof, dus versta slecht. Bedankt voor de goede reparatie.

tot op heden goed ervaren

hetzelfde als bovenstaande

prima!

altijd vriendelijk en vakkundig!

Prima praktijk

Kundig en vriendelijk personeel, prima praktijk

Tandtechnicus Niels neemt alle tijd en denkt heel erg mee. Hij is secure in zijn werkzaamheden en schroomt niet om zelf mee te kijken naar oplossingen. Ik ben ook 2 keer vaker terug gekomen omdat wij beide niet tevreden waren. Ik heb mijn nieuw protese 2 dagen in en het past perfect. Totaal geen last van iets. En dat is zeker te weten te wijten aan het feit dat er zoveel tijd.voor genomen is

Miscommunicatie

Ik had een dubbele afspraak voor 2 kiezen ingepland. De dag ervoor werd ik gebeld met de vraag of ik een half uur eerder kon. Daarmee ging ik akkoord. Tijdens de behandeling werd aangegeven dat er maar 1 kies behandeld ging worden en dat de nieuwe afspraak geen 50 maar 35 minuten was. Daarom is maar 1 kies behandeld en moest een nieuwe afspraak gemaakt worden. 2 keer een halve vrije dag en 2x verdoven door een miscommunicatie intern. Ook na mijn aandringen om 2 kiezen te behandelen omdat de fout intern gemaakt was, werd geweigerd. Dit vind ik, rekening houdend met de gevolgen voor de klant zeer klantonvriendelijk. Neemt niet weg dat de behandeling en het contact terplekke verder goed was.

Ik ben heel tevreden.

Vriendelijke mensen en hedendaagse apparatuur.

Snel geholpen.

Bij de tandarts om je tanden te later trekken is geen lolletje, maar de voorzorg en nazorg is goed.

te ruw behandeld

Te ruw behandeld door de mondhygiëniste, prothese ook niet schoongemaakt en gepolijst . geen structuur in het bedrijf iedere keer een ander mondhygiëniste. vind ik niet prettig en de juffrouw aan de balie is ook niet vriendelijk als ik zeg een keer per jaar dan gaat ze naar achter en komt terug en zegt twee keer per jaar ,daar ben ik niet van gediend als ik zeg een keer is dat ook een keer dus geen discussie mogelijk aan de balie.

Correct ,olezierig

Luisteren goed naar wat je bedoeld.

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.