Vriendelijke receptie bezetting

Goede uitleg en behandeling

Vriendelijk en kundig

Geen lange wachttijden en netjes van te voren nog een afspraak herinnering

Vriendelijk en behulpzaam personeel ook werd ik vlug geholpen Fijne Feestdagen . Groetjes L.Gommers. En de vraag wie mij het laatst behandeld ben ik vergeten maar was een vriendelijke Belg en verstand van protheses ook een duidelijke uitleg.

De controle van mijn gebit en implantaat zijn perfect ben zeer te vreden .

Jammer dat ik zo dikwijls moest komen passen

Van de vorige keren voor een nieuwe prothese heb ik altijd maar een paar keer hoeven te passen. Deze keer veel meer . Het is wel goed dat ze zelf ook niet zo gauw tevreden zijn. Ik ben bijna 83 en kan nog zelf rijden. Dus hoef ik niemand lastig te vallen. Mijn nieuwe prothese ga ik voor alle zekerheid pas in doen na de kerstdagen. Daar hoop ik het beste van .

Vriendelijke en perfecte behandeling.

De ontvangst was vriendelijk en ik werd op tijd geholpen. Korte maar duidelijke uitleg van de tandarts en verdere perfecte behandeling.

Prettig

Het was volgens mij een Griekse dame (tandarts) ik werd samen met haar assistente heel prettig behandeld

prima zoals gewoonlijk bij de vaste tandarts.

zoals gewoonlijk een prettig bezoek aan de vaste tandarts.

Niks op aan te merken

zeer te vreden

zeer te vreden

Goede behandelingen

Vriendelijk en goede behandelingen

Uitstekend Geruststellend

Een fijne ervaring bij een tandarts is bijna onmogelijk maar toch ... ze nemen zo de tijd, stellen je op het gemak, vertellen wat ze gaan doen. Voor bij een tandarts een hele fijne ervaring.

Alleen jammer dat als je een heel pijnlijk probleem hebt je drie dagen moet wachten

Vriendelijk en snel geholpen

Zie boven

Fijne benadering tijdens de behandeling

Goede en vriendelijke uitleg over de behandeling

Top geholpen

Top geholpen met het repareren van mijn gebit

Nog de zelfde klacht

Ging voor ontsteking ondergebit Antibiotica gehad. Ze ging ondergebit slijpen. Ik zei gaat dat wel. Dus niet een ijzertje eruit Nu wachten tot feb voor nieuw gebit. Pijn heb ik nog en loop met kantel ondergebit

Fijne tandarts

Geduldige tandarts, vriendelijk, deskundig

perfect

ik ben goed ontvangen ,ik kwam hier voor de eerste keer ,en goed uit informatie mee gekregen perfect

Prima uitleg en service

Moest eerst een half uur wachten...

Daarna werd ik geholpen alsof de duivel achter de assistente en implantoloog aanzat.. Niet leuk (understatement).

Correct

Werkt correct, betrokken bij patiënt en volgens afspraak.

Zeer behulpzaam

Zeer vriendelijke receptie. Complimenten. Geen wachttijden of uitloop wat heel fijn is.

Ben erg goed en lief geholpen door tandarts Day. Heb als kind een trauma voor de tandarts opgelopen en Day heeft me zeker gerustgesteld en dankzij haar is mn trauma weer minder geworden.

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.