Goed obtvangst

Heel goed ontvangen en goed geholpen door een vriendelijke Tand techniekus

Altijd een goede behandeling

Alles wordt in overleg gedaan met daarbij de juiste adviezen.

zeggen wat ze doet en doen wat ze zeggen

Ik vond het een plezierig traject waarbij steeds werd uitgelegd in welke fase van het proces we zaten en afspraken die werden gemaakt steeds werden nagekomen. Alleen in het begin van het proces werd aangegeven dat ze zelf contact zouden zoeken met mijn verzekeraar omdat ze daar geen contract mee hadden maar toen ik vroeg hoe het daar mee stond bleek dat er geen actie was ondernomen. (is overigens wel goed gekomen)

Zo dat ik het wil hebben.

Goed geholpen

Er wordt duidelijk uitleg gegeven wat ze doet. Ze is een vriendelijke en kundige tandarts.

reeds op 30-12-2022 een beoordeling gegeven

xxx

Klantvriendelijk

Ik stelde hun geduld prijs. Dit omdat het aanpassen van een nieuw protese niet van een leie dakje ging

Tevreden !

Voelde me gelijk thuis bij Klaasen Mondzorg Totaal vanwege de vriendelijke bejegening ! Ze nemen alle tijd voor je en alles gaat in overleg je mag je wensen kenbaar maken en hun doen hun uiterste best om daarin te voldoen . Zelf ben ik via m'n man ,die zeer tevreden is bij hun terecht gekomen na een vervelende ervaring bij onze eigen tandarts . Blij met de lieve blijmoedige en geduldige receptioniste ! Hanna Fase Schot

Ik vind dat ik heel goed behandeld ben

Ik ben al verschillende keren bij jullie geweest en dat was altijd goed Ik ben blij dat ik bij jullie terecht kan Ik zou het altijd aanbevelen

Chapeau

Ik heb een hele goede ervaring gisteren geschreven op een contactformulier. Misschien kunt u die tekst kopiëren aangezien dat een vrije lange tekst was. Dank u wel.

++++

++++

geweldig

uitstekend geholpen vakwerk

Behandeling is perfekt Ik krijg div mailtjes met zorg dat u optijd bent anders kost dat veel geld ik had de afspraak om 16.30 en mocht pas om 16.50 naar binnen terwijl er niemand in de hokjes zaten Maarja volgende keer beter De beste wensen voor 2023 Gr Jan Hultermans

Zeer onvriendelijke behandeling

Mijn tandarts die normaal heel lief is was deze keer heel erg onaardig. Ik denk dat ze haar dag niet had want ze heeft me tijdens de hele behandeling gemeen en onaardig behandelt. Ik ga overstappen van tandarts. Ik vind dit erg jammer. Ik kan begrijpen als iemand haar dag niet heeft maar om dat af te reageren op je patiënten is onacceptabel.

gewoon goed

goede tandarts(gerard) is er een v/d oude stempel

Prima vakman , neemt de tijd voor de patient

Snel en professionele

Ik ben snel geholpen, alles was goed.

Professioneel

De controle werd professioneel en vriendelijk uitgevoerd

Zoals altijd een zeer goede ervaring

Alles OK en tanden weer mooi schoon, complimenten aan het team

Ik zou aanbevelen. Heel goed verzorgd. Bedankt.

Ik zou aanbevelen. Heel goed verzorgd. Bedankt.

Vakkundig geholpen door Arts en assistente

Ik ben snel en vakkundig geholpen met het repareren van mijn afgebroken kies

Goed en deskundig geholpen.

Vriendelijk en kundig personeel. Nette en moderne praktijk.

gewoon goed

zoals gewoonlijk goed en vriendelijk geholpen

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.