Vriendelijk en deskundig

Aanloop er naar toe ervaar ik als correct. Een extra mail en vaak ook nog een telefoontje. Behandeling zelf is goed en deskundig en goede nazorg.

ze luisteren naar de klant

een defecte ruiter in mijn prothese, en zeer kort geschakeld Klaassen mondzorg ziet de noodzaak ervan in top

Goede zorg en communicatie

Prima service en goede informatie

Goed geregeld en netjes afgeleverd

Snel en goed geholpen

Ben geen vaste klant maar snel en goed geholpen kan mijn eigen tandarts voorbeeld aan nemen

Was prima hoor

Vriendelijke helpers al bij binnenkomst vriendelijk te woord gestaan enverder prima geholpen

Goede tandartspraktijk,word altijd goed geholpen,en zijn altijd vriendelijk tegen je.

fijne behandeling

professioneel

Vriendelijk en goed geholpen

Nog nooit zo'n goede ervaring

Wat een fijne praktijk, heb een goede eerste indruk gemaakt. Goede uitleg van alle behandelingen en er wordt goed geluisterd.

Tandarts stelt je gerust. Doet alles in overleg. 10 sterren!

Ik vind klaassen mondzorg een perfecte tandarts. Alles gaat in overleg. En ze zijn echt een perfectionist in tandheelkunde.

Wordt goed geholpen

Vriendelijke medewerkers aan de balie Wordt verder ook prima geholpen.

Uiterst zorgvuldig en geluisterd.

Wederom geen prettige ervaring.

Zeer tevreden over de medewerkers achter de balie en telefoon. Veel minder tevreden over de tandarts die mij hielp, en dit ervaar ik al voor de 2 de keer. Te laat beginnen na de pauze, waardoor alles uitloopt. Vorige keer half uur later naar binnen, deze keer een kwartier. Is naar mijn idee niet nodig als ze op tijd begint. Volgende afspraak wil de tandarts die ik altijd heb, en anders stel ik mijn afspraak uit. Hardhandig te werk, beginnen zonder de vraag of ik een verdoving wil, waardoor ik bij het eerste boren al tegen het plafond zat. Kwijl zat nog op me kin en de blauwe doek werd weg gehaald en de stoel ging weer omhoog. Niet even de deur open houden hij vertrek, maar met de rug naar je toe staan. Kortom ontevreden!

Ben snel geholpen

Snelle reparatie en een goed advies!

Ben eg tevreden

Behulpzaam , bekwame tandarts en de assistenten eveneens.

Geruststellend

Er werd gezegd wat er gedaan werd, met oog voor de patiënt.. Ik ben behandeld door een Spaanse dame.

Ik had de pech dat mijn mallen van het nieuwe gebit tot 2x toe kapot gingen tijdens het vervoer. Met Michiel toen afspraken gemaakt. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik nu een prachtig gebit hebt.

Heel Goed

Heel vlot goed geholpen

Correct behandeld

Voor het eerst bij deze mondhygiënist. Behandeling was ff wennen. Ik was gewend om tussendoor ook de m8nd te spoelen. Verder wel tevreden.

De behandeling was uitstekend.

Wil in de toekomst graag door dezelfde tandarts behandeld worden.

Prima kids gaan fluitend naar de tandarts

Heel vriendelijk en vakkundig.

Mijn afspraak was precies op tijd, ik werd uiterst vriendelijk te woord gestaan en vakkundig geholpen en kreeg prima advies.

Afspraak snel gemaakt en een goede behandeling bij mijn tandarts

Afspraak snel gemaakt en een goede behandeling bij mijn tandarts

snel en vakkundig

Rond 12 uur in de middag viel er een oude vulling uit mijn kies. Rond drie uur zat er een nieuwe in. Topie

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.