Goed.

Naar de tandarts gaan is voor mij een straf. Ze stelde mij toch wel op mijn gemak.

Goede zorg

Vriendelijk personeel, ik word altijd heel correct behandeld

Heel tevreden

Heel tevreden

Superrrr

Zo menselijk en heel goed en vriendelijk en heel kundig super blij dat het mijn tandarts

Mijn ervaring met dhr. Kruijthof is meer dan een 10 waard . Hij is heel kundig.

Heb veel vertrouwen in dhr Kruijthof. Weinig klachten met mijn gebit De kleinigheidjes die ik had zijn meteen door hem verholpen.

Redelijke ervaring tandarts, gebitsprothese slechte ervaring

Ik heb een gehele verwijdering van de tanden en kiezen ondergaan zowel boven- als ondergebit. Het verwijderen is zeer stroef gegaan, dus verkeerd ingeschat bij de intake, er is aangegeven dat bij eerdere bezoeken tandartsen voor diverse tanden/ kiezen een kaakchirurg wordt geadviseerd. ik denk dat de situatie verkeerd is ingeschat. Bij de gebitsprothese is er een ongenoegen ontstaan omdat er enkele klachten kenbaar werden gemaakt en dat deze niet door de behandelde Tandprotheticus serieus werden genomen en dat ik niet moest klagen want vroeger liepen de klanten 3 maanden zonder gebit. Mijn klachten zijn niet besproken en ik werd zeer snel huiswaarts gestuurd.

Goede behandeling

Vriendelijk

Tevreden over de behandeling

Hoewel de onderprothese een probleem blijft, ben ik over het aanmeten en het maken van de boven- en onderprothese toch wel tevreden. Voor kleine aanpassingen achteraf werd voldoende tijd genomen. Wel oppassen dat het bespreken van e.e.a. niet te gehaast gebeurt.

Netjes geholpen

Onderprothese

Mijn nood prothese is goed en vakkundig opgevuld. Lennart heeft het goed gedaan

Goede correcte dienst verlening.

Zie boven

Vakkundig

omdat ik haar een vakkundig vind

ze doet heel goed de controles en ook de behandelingen

Vriendelijk en duidelijk

Vriendelijk en duidelijk

Uistekend

Alles netjes behandeld

Teveel gefactureerd

Ik betaal graag voor wat ik geleverd krijg, maar ik word niet graag opgelict

tandarts en mondhygienist toppers

ik word altijd zeer netjes ontvangen en geholpen door de tandarts en mondhygienist zeker een aanrader alleen laatste keer bij binnenkomst ging de telefoon een beetje veel waarop de baliemedewerkster een beetje overprikkeld was denk ik wilde me aanmelden stond netjes te wachten uit het niets tussen de lijntjes door jaah ow goeiemiddag mevrouw ik had een afspra.. voor me zin af was je kan jezelf aanmelden aan de paal dus ik dat gedaan aangemeld maar bij welke kamer moet ik plaats nemen 1-2-3-4-5-6-7-8 ben maar gewoon ergens gaan zitten gelukkig goed geholpen door de tandartsen zal ik klaasen aanbevelen jazeker wel ik deel alleen mijn ervaring zoals gevraagd via deze mail eerlijkheid duurd het langst

Geweldig tandartsenpraktijk

Wordt alles goed uitgelegd en krijg een goed advies

Klantvriendelijk

Veel aandacht voor de patiënt

M. Debra een super technicus

Een technicus die altijd klaarstaat om patiënten te helpen, en pas echt tevreden is wanneer de patiënt met een goed gevoel vertrekt.

Behandeling goed

Bij de tandarts bijna niet te volgen, wegens zijn slecht nederlandse taal uitspreekbaar, door hulp van assistente weet ik waar het gesprek over ging.

heel fijn

ik werd zo geholpen

Anders

Ik heb grote angst voor de tandarts, ik kreeg zonder overleg een andere dat was niet fijn.

Wat een slechte ervaring.

Ik kreeg een mail voor een jaarlijkse controle en werd in eerste instantie geholpen door een zeer onervaren jonge medewerker. Ik had ook een drukpunt die door een andere medewerker werd behandeld. Bij het uithalen van de prothese zag ze dat hij makkelijk uitging. Ik vond dat niet erg maar ze zou dit even fiksen. Resultaat is dat jullie even €528,00 in rekening bij mijn zorgverzekeraar hebben gebracht waardoor ik mijn eigen wettelijke bijdrage in een klap kwijt ben. Bedankt hiervoor. Ook dat ik tijdens de behandeling geen kosteninschatting mocht ontvangen. Erg pijnlijke behandeling.

Goed geholpen

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.