Werkt goed

Werkt goed en professioneel.

Goed netjes en correct ontvangen en behandeld.

gerust gesteld en exact verteld wat er gaat gebeuren.

Prima geholpen en zeer vriendelijk

Kundig en perfect

snelle en goede behandeling tot volle tevredenheid

Er was een stuk van mijn kies afgebroken. Ik kon de volgende dag al langs komen en werd direct geholpen met een nieuwe vulling en herstel van de kies. Heel tevreden.

Vriendelijk. Op tijd. Goede raad.

Prima geholpen!!

Zeer tevreden!!

Netjes en snel geholpen

Zeer goed geholpen

Xx

Slecht

Heel slecht! Ben 3 minuten binnen geweest, Gebit niet naar gekeken , paar krasjes tegen mijn beugel. Zal met tegenzin betalen, en mijn afspraak voor volgend jaar zeg ik af! Krijg hier graag een bevestiging van! Maak zelf wel een afspraak als het nodig is.

Goed geholpen

Goed geholpen Alleen jammer dat hij er maar 1 dag in de week is.

Duidelijkheid

X

Goede professionele zorg

Van het maken van de afspraak, het opvolgen hiervan, en de behandeling zelf, allemaal goed en professioneel.

Slecht

Moet te lang wachten tijdens bellen en onvriendelijke medewerker

Gemoedelijk

Vriendelijk en belangstellend

Redelijk

Vriendelijk ontvangen.Heeft een beetje tandsteen weggehaald.Naar mijn gebit niet gekeken.Andere keren wel,dan werden ze in een bakje meegenomen? Dit vond ik vreemd.! Is de service minder geworden?

al jaren mijn tandarts naar tevredenheid

zie hierboven

Achteruitgegaan.

Ik merk dat ik met veel minder “plezier” naar de tandarts ga met mijn kinderen. Waar eerst nog de tijd was om met zijn 3’en een kamer in te gaan. Worden we nu uit elkaar geplukt. De ene naar de tandarts de andere naar het schoonmaken van de tanden. Mijn zoon werd verteld dat hij niet goed gepoetst had. Ik kreeg hier weinig over mee want lag in een andere kamer. Kreeg er geen terugkoppeling van. Maar moet wel met hem op poets training.. ik had geïrriteerd tandvlees. Heb dat wel vaker als ik niet lekker ben.. maar moest maar gelijk naar de mondhygiënist. Ik kijk dit liever even aan en als de klachten aanhouden dan kan ik dan wel gaan. Dat was eigelijk niet wat ze wilde horen. Maar het ging allemaal heel vlug, onpersoonlijk en totaal niet prettig. Ik was altijd erg tevreden over mijn tandarts en de manier van werken en aanpakken. Maar vind dit zeer onder de maat geworden. Alsof ik in een fabriek kom en het hup hup aan de lopende band en vooral snel door moet gaan. Dat is in mijn ogen niet echt patiënt en cliënt gericht werken. Hopelijk kunnen jullie hier wat mee! Ik vink nu onderaan de naam van mijn tandarts in. Maar er was ook nog een collega die het schoonmaken van de tanden deed in een andere kamer.

Goed en Klantvriendelijk

Goed en Klantvriendelijk. Balie scheiden van wachtruimte, telefonisch gesprek is goed te volgen.

professionele behandeling en info-verstrekking

schoonmaken en controle gebit: prima/was wel enigzins verbaasd over advies noodzakelijke conservatieve behandelingen/ onverwacht hoog aantal.

Me gebit was kapot kon er 1 uurtje op wachten super blij mee

Prima geregeld

verrouwd

Kwaliteit staat boven aan

Was heel blij dat ik zo snel mocht komen om het gebit te laten maken, zodat we zonder problemen de belangrijkste dag konden vieren

Goede praktijk

Goede behandelingen. Alleen afspraaktijd mag iets nauwkeuriger. Dikwijls lang wachten

Opzich wel oke maar wel erg chaotisch

Voorheen werd er door de tandarts tijdens het bezoek gelijk een vervolg afspraak gemaakt inclusief gebit reiniging, nu opeens appart maar niemand zegt dat en moet je opeens zelf bij de balie een afspraak maken, super onhandig. Ik ben niet vanplan 2 keer appart te komen. Daarnaast wat ook echt stom is je krijgt een mail van te voren dat je een afspraak heb en word je nog gebeld ook, maak een systeem met mail bevestiging zou ik zeggen.

Ontevreden

“Woon je op het GGZ” Dit zeg je niet tegen een cliënt

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.