Laden reviews...
692 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen worden vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en efficiënte service geprezen. Patiënten voelen zich op hun gemak en krijgen duidelijke informatie tijdens behandelingen. De feedback benadrukt kwalitatieve behandelingen en aandacht voor de patiënt. De toon is overwegend positief.
Hoop dat ik zo spoedig mogelijk vanaf bent
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
16 July 2026
anoniem
mw v G stelde mij gerust en is kundig en vriendelijk
16 July 2026
zie boven
15 July 2026
Vriendelijk en netjes
15 July 2026
Goed ontvangt,en goede uitleg
anoniem
Zeer nauwkeurig plan uitgewerkt en uitgevoerd.
anoniem
Klantgericht en daarbij ook vriendelijk.
anoniem
Duidelijke uitleg over de controle en de vervolg stappen.
11 July 2026
anoniem
De behandeling is super verlopen tandarts Day is echt super
11 July 2026
Goed kundig en meedenkend
10 July 2026
anoniem
Erg goed geholpen tijdens controle bezoek. Gelukkig kon er meteen een vervolg afspraak gemaakt worden
10 July 2026
Geen last van
Beveelt niet aan
Snelle service
goede professionele behandeling
anoniem
Netjes en vriendelijk en goed geholpen
O
anoniem
Zeer vakkundig geholpen zeer tevreden.
Ik ben goed geholpen
8 July 2026
anoniem
goed geholpen door Manos, met duidelijke uitleg achteraf over de huidige stand van zaken
5 July 2026
anoniem
Om half 2 een afspraak, dus dan ben je netjes op tijd. Ik heb mij aangemeld, maar daar kun je niet zien of de aanmelding daadwerkelijk is overgenomen. Misschien kan dit aangepast worden. Daarna werd ik pas tegen 2 uur binnen geroepen. De vertraging werd helaas niet aan mij of anderen verteld. Hierover communiceren in de toekomst is toch echt aan te raden. Ook patiënten hebben afspraken. De behandeling was vlot en goed. Dus samenvattend: communicatie kan zeker verbeteren.
2 July 2026
anoniem
Ik kreeg een zeer goede uitleg over wat er gaat gebeuren
2 July 2026
anoniem
Heel correct, netjes en snel een nieuw kunstgebit.
1 July 2026
anoniem
Het kost meer tijd nu de afspraak in twee delen is en het reinigen wordt meer tijd voor genomen dan vroeger nodig was (voorheen 2 tot 3 X 5 min nu al weer 4 X 5 min wat volgens mij niet nodig is, was vroeger nooit.
Beveelt niet aan
30 June 2026
anoniem
Mijn gebitsprothese was gebroken, binnen enkele uren was het opgelost
28 June 2026
anoniem
Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein.
Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.
Stationsplein 11
4611 BX Bergen op Zoom
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.