Vriendelijke behandeling en advies.

Nvt.

Ik weet de naam van mijn behandelaar niet!!

Behulpzaam

Ben erg dankbaar,dat ik zo goed en snel geholpen was. Bedankt!

vlot geholpen

Klant vriendelijk

Werd goed geholpen......vakkundig

Plezierig ervaring

Ondanks ik mijn behandelaar in het begin niet zo zag zitten , werd ik blij verrast door zijn kundigheid en vriendelijkheid. Ik had hem totaal verkeerd beoordeeld, zo zie je “ oordeel niet te snel” Het was gewoon helemaal goed.

Heel goed

De tandarts (dame) heeft ons weer vakkundig behandeld.

keurig

jaarlijkse controle verlopen volgens verwachting

Goed advies

Nette behandeling en goed advies

Uitstekende behandeling

Mijn behandeling is tot op heden prima verlopen.

Prima tandarts

Prettig geholpen

Hele fijne praktijk

Goed opgeleid en vriendelijk personeel, alles wordt duidelijk uitgelegd.

Ervaring was goed

Ben vriendelijk en vakkundig geholpen

Fantastisch

Heel goede ervaring

Uitstekend en goede mondzorg

Ik ben al jaren klant bij Klaassen Vriendelijk en beleefd personeel aan de balie en in de behandel kamer Kundige artsen nemen de tijd voor je

Prima geholpen door deskundig personeel!

Een praktijk met ervaring. Je wordt altijd prima geholpen en geadviseerd.

Tevreden

Prettige mensen die je behandelen en ook de receptionisten!

Behandeling prima verlopen.

Tijdens controle ruim advies voor voortgang.

Vriendelijk, professioneel.

Ik werd netjes en rustig geholpen met goede uitleg van wat er zou gaan gebeuren.

Slede uitleg

Vriendelijk en deskundig personeel

Behandeling door Tandarts/Implantoloog C.J.M. van Gils - Gielen en haar assistent.

Vriendelijk en uitstekend geholpen.

Vriendelijk en deskundige uitleg

perfect

Niet op aan te merken ..perfect het gebit gerebased

fantastisch

altijd professioneel en meedenkend. deze keeer gaat t over Niels. Topgozer in een woord.

heel goed geholpen door de tandarts.

goed en vriendelijke behandeld door de tandarts

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.