Ik had een controle en stond binnen 2 minuten weer buiten

Ik vond het een beetje een race tegen de klok, zo werd ik ook niet gepolijst terwijl dat bij de voorgaande afspraken wel het geval was.

Matig voldoende

Als je spoedje hebt bij de deze tandarts, kan het lang wachten zijn. Gelukkig is er een reserve lijst, en kon daar gebruik van maken. Uiteindelijk gelukkig en goed geholpen. Heb het idee dat de telefoniste onder druk staan.

Hartelijk ontvangen

Hartelijk ontvangen en heel goed adviesgesprek gehad

Heel goed

Leuk personeel goed advies

Manos als op volger van George prima. Erg vriendelijk en geduldig.

Zoals gewoonlijk weer vakkundig gedaan.

Weer goed geholpen door de tandarts, geen klachten.

Lange wachttijd, maar goed geholpen.

Ik ben goed behandeld en vriendelijk personeel.

Vriendelijk goede uitleg k

Kennis van zaken

Snelle en adequate behandeling.

Snel aan de beurt. Uitleg wat er aan de hand was.

Prima behandeling!

zorgzame behandeling door arts

zorgzame behandeling door arts

met aandacht

er was onduidelijkheid over wat er moest gebeuren, maar er is veel tijd in gestopt en er werd een en ander duidelijk

Zeer vriendelijk en geduldig

Bee geeft een gerust stelende behandeling is duidelijk in wat ze doet en vraagt ook altijd wat je er van vindt

Super vriendelijk ontvangen en ze nemen echt de tijd

Super vriendelijk ontvangen de tandarts nam echt de tijd voor het gebit.

Was goed

Behandeling was heel goed.

heel goed

de service is goed en je krijgt goed advies hoe je het moet doen om je prothese goed te onderhouden

Prima.

Mijn situatie goed doorgesproken en goed advies gekregen.

Eerste kennismaking

Prettige tandarts en assistente.

Vakkundig en zorgzaam

In 2e instantie kies vakkundig en pijnloos verwijderd. Begeleidend personeel was erg zorgzaam.

De binnenkomst, de receptie, de mensen allemaal geweldig goede en snelle behandeling, geen gepraat maar doen waar ze voor staan.

Had deze keer een vervanger op mijn eigen tandarts en moet zeggen hij heeft me heel goed geholpen , ben er tevreden over

Wordt verteld wat er gedaan wordt.

...

Vriendelijk en behulpzaam

Wat storing in de communicatie door taal barrière maar rust en vriendelijkheid was prima. Verduidelijking door de assistente was nodig fijn en prima.

onaardige medewerkers

Mijn client werd vluchtig geholpen en er werd meerdere malen naar hem gesnauwd. Ronduit ongemakkelijk terwijl mondzorg al spannend is. Een grapje werd niet gewaardeerd. Ook werden er onwaarheden verteld over dat hij zelf niet eerder zou kunnen komen. ^maanden lang hebben we elke twee weken gebeld wanneer hij terecht kon. slechte service dus.

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.