Zeer vriendelijke en deskundige tandarts

De tandarts streeft naar behoud van tanden en kiezen, kan heel goed omgaan met een angstige patiënt, heeft veel geduld en werkt erg netjes.

Je wordt keurig geholpen en je krijgt goede adviezen.

Prima praktijk, kundige mensen en vriendelijk

Aanbeveling

Ik heb mijn tijd bij klaasen als plezierig ervaren. Geruststellend en goed voor gelicht. Zeer professioneel in een woord geweldig.

Heel goed!

Prettige tandarts en assistente. Vriendelijk en heel behulpzaam. Fijn geholpen. Op je gemak gesteld en goed behandeld.

Goede behandeling en prima sfeer!

Goed en snel geholpen

Geholpen door vriendelijke en enthousiaste mensen

Wel vriendelijk, maar erg slecht Nederlands sprekende tandarts

Ik was een half jaar geleden nog bij Gérard, helaas is hij kort na mijn bezoek overleden. Nu ben ik bij iemand die erg slecht Nederlands spreekt, hij doet zijn best maar voor mij erg wennen.

Heel teleurstellend

Zeer onkundige zorg door tandarts D Op alle manieren proberen goed te praten waar ze niet capabel voor zijn Elke keer moest ik de uitleg geven wat er gedaan was aan mijn gebit en bleef ze volhouden van niet Tot ik vroeg. Wil je dan misschien eens in mijn dossier kijken? En dan werd alles weg gelachen omdat ze fout zat Laatste behandeling: de reparatie was al stuk voor ik thuis was Ben per direct over gegaan naar een andere tandarts

Behandeling keurig op tijd.

Behandeling goed verlopen, keurig op tijd de behandeling.

Uitstekend geholpen met breuk in plaatje

Minder goede ervaring dan voorheen

Ik was erg tevreden over de tandarts nicki,waar ik al vanaf 2015 bij was , normaal kreeg ik enkele dagen voor de afspraak een herinnering , doch is er iets fout gegaan door n niet gemaakte afspraak met de mondhygiëniste , heb dan maar n afspraak gemaakt op 06 05 j.l. Krijg ik plotseling n nieuwe tandarts , heb ik hierin iets te zeggen ?lijkt me wel een vraag waard Voorheen werd ik vriendelijk , aardig ontvangen aan de balie, nu ervoer ik dat nors, onpersoonlijk, en kortaf

Balie medewerkers vriendelijk tandarts levert goed werk

Naar wensen van de klant word niet geluisterd.

Ik geef al jaren aan dat ik alles eruit wil. Heb zelfs een bij jullie aangemeten kunstgebit in de kast liggen. En nu weer mondhygiënist gedoe, Ik heb liever blaren van een kunstgebit dan bloedend tandvlees en tandpijn omdat de beschermlaag eraf gehaald is met een mini-kangoo. Kreeg een formulier wat ik gelijk moest tekenen, had geen leesbril bij en was opgefokt dus getekend.

prima ervaren

Vriendelijk, netjes, duidelijk.

No nonsens

Zitte, mond open ,nog verder open aub, goed zo. En heeeeeeeel blij dat het 'jank' machientje dat vervelend geluid NIET meer maakt

Goede ervaring

Wel een goede ervaring ben tevreden

Goed behandeld

Ik ben vakkundig en vriendelijk geholpen

Fijn bezek

Ondanks tandarts angst ga ik steeds relaxer naar de afspraak.

snel en correct

vriendelijk, kundig en correct

Niet serieus genomen

Ik sta onder bewind al een aantal jaar nooit geen problemen gehad tot het laatste bezoek. Het consult zelf heel snel stond met mijn dochter na 15 minuten buiten en dan zou er nog reiniging zijn gedaan sorry was echt niet als de keren daar voor. Vervolgens proberen een nieuwe afspraak te maken ging niet om dat ik onder bewind sta en werd even verteld waar een minder jarige bij stond moet over een half terug bellen werd er gezegd. De dag er na gebeld dat ik me niet serieus genomen voelde en toen kon het allemaal. Ik ben ook gewoon een patiënt die alles betaald. Ik hoop bij het volgende bezoek dat het wel als voorheen behandeld worden.

Goed geholpen

Goed geholpen snel en vakkundig geholpen

Alles geweldig

Geweldige begeleiding

Voor de derde keer in 17 jaar weer een bijzondere fijne ervaring zonder enige negatieve. Bedankt hiervoor Niels Jooren Je bent een kei goeie!

Goede behandeling

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.