Altijd goede service

Werd deze week gelijk geholpen . Mijn prothese was kapot . Binnen 2 uur was het gemaakt . Super , want dit kan je niet missen .

One stop shop

Goede ervaring preventie en tandarts D. Vriendelijk duidelijk voelt patient goed aan

Spaanse tandarts heeft mij behandeld.

Zeer begripvol en behulpzaam

Heel fijn dat ze mij bij klaasen willen helpen

Eindelijk sinds jaren een rustige kakme tandarts die zijn vak verstaat en de tijd voor je neemt

goede kwaliteir prijs vehouding

netjes geholpen aan nieuw gebit

Minder goed dan vorige keren

De assistente nam de tijd om haar klus af te ronden, waardoor het 5 minuten duurde voor ik me kon aanmelden. Ondertussen werd door een behandelaar op vrij luide toon een gesprek met een patiënt gevoerd, wat niet voor mijn oren bestemd was. Ik werd veel later geholpen dan afgesproken, de tandarts leek gehaast. Schoonmaken was ineens geen onderdeel meer van de behandeling, daar moet ik apart voor terugkomen. Niet klantgericht. Een minder prettige ervaring in een praktijk die ik normaal echt hoog heb staan.

goed en zorgvuldig

zeer goed

Zeer goed geholpen

Ervaring was heel goed snel geholpen door een hele geduldige tandarts heel lief

Goed alleen die uitloop iedere x

Dat het altijd uitloopt.nu was het 20 min later aan de buurt. Vorige x 30 min later aan de buurt. Alle afspraken lopen dan in de soep. Ook al ben je de eerste van de dag dan nog 10 min later aan de buurt. Maar als wij een x te laat zijn gelijk een bekeuring aan je kont. Je wordt wel goed behandelt.

Professioneel, efficient en effectief

Prima behandeling, Vriendelijk en duidelijk.

Heel goed en lekker snel.

Zie boven. Prima behandeling en lekker snel uitgevoerd, kon er op wachten. Fijne wacht en behandel ruimten. Vriendelijk personeel.

Netjes en duidelijk

Redelijk

Ik heb nog geen anderhalf jaar geleden een prothese laten maken en dit koste me € 600,- Deze zou nooit meer op welke wijze afbreken. Maar toch helaas gebeurd. Laten maken en een rekening gekregen van ruim € 95,- en daar schrok ik wel van. Terwijl er toch terug gekeken kon worden wat ik ervoor betaald heb.

Echt goed

tevreden

Controle begon precies op het afgesproken tijdstip. Ontvangst door tandarts en assistente was vriendelijk en behulpzaam. Controle werd zorgvuldig uitgevoerd.

Verrast.

Had het wel fijn gevonden dat ik op voorhand had geweten dat m’n vaste tandarts niet meer in leven was. Nu compleet verrast door een andere gezicht waar mee communiceren ook nog een heel lastig was ivm zijn buitenlandse afkomst.

matig

De afspraak was echt uitgelopen - ik was 30 min later aan de beurt als ingepland. Bovendien praat de tandarts niet tegen mij over zijn bevindingingen ( mijn gebit) maar doet heel hastig en onpersoonlijk. Hij praat fluisterend met de medewerker in plaats van mij duidelijk over resultaten van de controle te informeren. Ik moest zelf vragen gaan stellen om achter iets te komen. Bovendien was er verwarring bij het inplannen van de nieuwe afspraak - eerst kon niet in de avonduren en daarna wel. Geen profesionelle houding. Ook heeft de tandarts zich niet duidelijk voorgesteld. Er staat ook bij de balie anmelden maar niemand was er bij de balie....Ook onprofesionell.

Super snel antwoord en actie in reparatie gebied: top !!!

Top geregeld

Alleen maar kijken 3 keer voor een controlen vind ik niet goed

Ik moet eerst komen om na te kijken dan om schoon te maken voor heel wed dat direct gedaan .en dan moet ik nog terug komen voor een gaatje ik vind schoonmaken kan gewoon gelijk bij de controlen zo was het altijd

Goed en persoonlijk

Ik word altijd vriendelijk en goed geholpen

Tevreden over verrichte werkzaamheden.

Goed meegedacht om probleem op te lossen en vriendelijk te woord gestaan.

Toch zeker als ik bij de zelfde behandelaar Kom

Goede ervaring

Is ge woon goed

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.