Fijn en er geduldig

Kreeg fijn advies en de behandeling was erg fijn

Persoonlijke behandeling

Bij de behandeling is de persoonlijke benadering naast de vakkundige behandeling erg fijn.

Zeer goede en professionele behandeling

Michiel is een zeer bekwame behandelaar. Prettig in de omgang en levert goed werk.

Heb nog steeds erg veel pijn

Was wel een beetje bang en ik heb nog steeds pijn heb wel goed gespoelt met het blauwe spul ben benieuwd naar donderdag 18 december bij michiel

is goed.

goede behandeling.

Goede verzorging

Telefonisch slecht bereikbaar.

Het is een probleem om de praktijk telefonisch te bereiken, niet 1 keer, maar herhaaldelijk. Voor een controle moet je 2 x komen, de eerste keer op 29-09-2025, en daarna terug komen op 9-12-2025, voor een controle.

Iedereen is er hier voor jou, erg belangrijk vindt ik dat.

Word hier altijd keurig en netjes volgens afgesproken tijd behandeld.

Prima weer

Hele mooie nieuwe prothese

Ik ben heel vriendelijk en kundig geholpen. Ik ben zeer tevreden over mijn mooie nieuwe prothese.

netjes en accuraat geholpen

stipt op tijd en nogmaals zeer goed geholpen en behandeld als een zeer goede client.

Nvt

Fijne tandarts

Vind vooraf, mail, bellen beetje over de top als het om de afspraak gaat. Als ik door het verkeer 2 minuten te laat ben, wordt er gebeld, kom dan binnen en zit vervolgens 20 minuten te wachten. Ook de dame achter de balie vroeg 2x mijn naam,bij binnenkomst en toen ik afspraak moest maken, ze kwam op mij zeer vlak over en straalde weinig spontaniteit uit, dat ben ik niet gewend.

Goed en snel geholpen

Geen lange wachttijd dat is wel prettig

Niet geïnformeerd vooraf dat tandarts ziek is

Ik kwam aan en toen bleek mijn tandarts ziek te zijn. Ze hadden mij niet gebeld, omdat ik toch zou komen voor reiniging. Ik heb aangegeven wel gebeld te willen worden, want nu moet ik 2 keer langs komen en wil graag in 1 keer alles. De receptiemedewerker gaf toen aan dat dit op korte termijn sowieso niet kon en de tandarts afspraak maar 5 minuten duurt dus ik daar maar terug voor moest komen. Ik stond versteld dat dit zo tegen mij gezegd werd, want het voelde nu alsof mijn tijd niet serieus wordt genomen. Dat ik voor 5 minuten maar “even” terug moet komen, terwijl in werkelijkheid ik nog 25 minuten reistijd heen en terug heb, wat mij ook weer benzine kost. Erg slechte service vind ik dit. De medewerker met het schoonmaken was wel erg aardig en gezellig en nam de tijd voor mij. Dit was prettig omdat ik altijd ernstige spanning heb voor de tandarts.

Goede zorg

Ben zeer vakkundig en vriendelijk geholpen fijne prothese meting en goede passing + fijne tandarts en assistentes

Ik had al ingestuurd en zelfs complimenten gegeven aan iedereen maar speciaal aan dr. MANOS

goede behandeling en snelle afspraken

kreeg een goede behandeling,zoal ik ook bij mijn vorige tandarts gewend was.vervolgafspraken werden snel geregeld.

Heel goed

Ik kwam met angst en beven en ging blij weg. Dank je wel voor je aandacht en respect, je glimlachende gezicht.

Prima mondhygiënist

Persoonlijk en prima ervaring

Mijn nabehandeling werd snel geregeld en tot nu toe naar alle tevredenheid

goede behandeling en een luisterend oor

afspraak meestal voor de tijd in behandeling.

lieve kundige tandarts waar ik veel vertrouwen in heb.

Je wordt vriendelijk geholpen

Mijn ervaring is dat je altihd vriendelijk te woord wordt gestaan

Stationsplein 11

4611 BX Bergen op Zoom

Over Klaassen Mondzorg Bergen op Zoom

Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.