Laden reviews...
692 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen worden vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en efficiënte service geprezen. Patiënten voelen zich op hun gemak en krijgen duidelijke informatie tijdens behandelingen. De feedback benadrukt kwalitatieve behandelingen en aandacht voor de patiënt. De toon is overwegend positief.
Altijd klantvriendelijk met een goede aandacht voor vragen.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
anoniem
Ik ben snel en goed geholpen
anoniem
bij NIELS hebben we goede ervaring bij andere minder goede
anoniem
Was wel heel gauw klaar bij Klaassen mondzorg , er was ook eigenlijk niets aan mij te doen , allen een foto van mijn hoofd , voor de rest was het dus goed.
28 July 2026
anoniem
afspraak om 7.30 u, fantastisch dat dat kon' meteen als 1ste aan de beurt behandeling was prima
27 July 2026
anoniem
Correcte behandeling en goede uitleg.
27 July 2026
anoniem
Hele vriendelijke kundige man hij hete sander
Goed.
anoniem
Altijd netjes geholpen gewoon top
Beveelt niet aan
24 July 2026
Zeer goed geholpen
23 July 2026
23 July 2026
anoniem
Hele vriendelijke assistenten de tandartsen ook heel vriendelijk
22 July 2026
anoniem
Prettige en vriendelijke behandeling. Goede uitleg bij mijn vragen
22 July 2026
anoniem
Zoals altijd goede professionele behandeling
21 July 2026
anoniem
Deskundig, vriendelijk. Enige nadeel vind ik de parkeergelegenheid, gelukkig betaald parkeren in de buurt.
21 July 2026
anoniem
Ben blij met de nieuwe tandarts, kreeg het gevoel dat hij de tijd voor me nam. Anders dan de protheticus.
anoniem
Heel fijn behandeld door Andre.
anoniem
Heb dit ook per e-mail verzonden naar jullie.
Beveelt niet aan
anoniem
het is altijd al goed geweest
Aardige en kundige mondhygiëniste
19 July 2026
anoniem
Zeer goede score, een 9. Goede service en wordt altijd goed en snel geholpen. Volgende keer graag wel een bevestigingsmail of telefoontje vantevoren zodat ik niet weer 20min te laat ben (dacht dat het 8.40u was ipv 8.20u). Dat is het enigste, voor de rest altijd erg goed geholpen!
anoniem
Nette behandeling,alleen zou ik graag hebben dat hij meer uitleg tijdens de behandeling , is dan prettiger
anoniem
Tijd en aandacht was er voor je.
prima ondresteuning goede behandeling
16 July 2026
anoniem
Onze praktijk in Bergen op Zoom is de hoofdvestiging van Klaassen Mondzorg Totaal, telt zeven behandelkamers en bevindt zich aan het Stationsplein. We zitten midden in de stad en de bus en trein stoppen voor de deur. Ook beschikken wij over gratis parkeergelegenheid op ons eigen terrein.
Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. Een van onze medewerkers helpt u graag en informeert u over alle mogelijkheden binnen onze praktijk.
Stationsplein 11
4611 BX Bergen op Zoom
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.