Ik ben altijd goed geholpen en iedereen is aardig. Anni heeft mij voor het eerst en als laatst geholpen en dat vind ik wel fijn want ze is heel aardig en legt altijd goed uit wat ze doet.
De kinderen worden altijd enthousiast ontvangen en gerustgesteld. Ze krijgen altijd een uitleg wat er gaat gebeuren. Waardoor de kinderen geen angst meer hebben voor de tandarts. Erica is altijd heel vriendelijk voor de kinderen.
Al vanaf 2 jaar onder behandeling bij Jeugd tandverzorging ze weten wat ze doen en zijn bekwaam. Sinds 2 jaar ook voor orthodontie duidelijk plan en niks meer dan nodig is
Lieve dames
Praktijk is niet toegankelijk voor rolstoelers en kinderwagens. Lift is al maanden buiten gebruik.
Wat een super tandarts is Manon en samen met Karin en Ellen zorgen ze voor gezelligheid en het vertrouwde gevoel. De kinderen gaan nu met plezier naar de tandarts en zijn dan ook niet bang.
Goed geholpen en er wordt verteld wat aandacht nodig heeft en wat je daarvoor moet doen.
Vanwege kaaskiezen hadden de kinderen al op jonge leeftijd gaatjes. Er wordt hier op een rustige manier gewerkt wat heel prettig is voor de kinderen.
Netjes vertellen wat ze gaan doen en vriendelijk
2 van mijn jongens komen hier en ze worden vriendelijk en met geduld behandeld. Uitgebreid uitleg wat iedereen begrijpt. Top.
Erg professioneel. Geduldig en kindvriendelijk. Zo veel respect voor jullie
super vriendelijke dames goede uitleg bij elke stap vertrouwen winnend super lief en zorgzaam
Altijd goed
Fijne praktijk
Al mijn 3 kinderen zijn in behandeling geweest bij jullie, zowel de tandarts als orthodontist en bij alle drie hebben we goede ervaring.
Tandarts Manon kan geweldig goed met onze zoon omgaan!!
Iedereen is zooo aardig ! Dat stelt mijn zoontje (die heel bang is voor de tandarts) heeel erg gerust !!!
Personeel is altijd vriendelijk en neemt de tijd voor onze kinderen. Alles wordt altijd netjes uitgelegd aan de kinderen maar ook aan ons als ouders.
De beste klantenservice, altijd aardig, respectvol, makkelijk mee te werken en uiteraard nog veel meer. Ben al 10+ jaar lang gekomen naar deze tandarts, nog nooit, maar dan ook echt NOOIT een probleem gehad. Tandartsen ook, houden je op je gemak, zijn rustig en als je vragen hebt beantwoorden ze het altijd, lijkt wel alsof ze een script lezen. Beter kan niet.
Ze nemen alle tijd voor je ook voor angst voor prikken. Dan krijg je een zalfje die je tandvlees verdoofd en dan voel je echt niks! Leuk personeel.
Zeer vakbekwame, vriendelijke en geruststellende behandeling van mijn kleindochter Mia
Vriendelijke mensen, goed geholpen. Uitleg duidelijk. Alleen het wachten voordat je aan de beurt bent bij een afspraak kan beter. Het loopt altijd uit.
Mijn kinderen waren als de dood voor de tand arts maar sinds we bij Alex komen gaan ze zelfs met plezier dus zeer tevreden
Hele lieve en rustige tandartsen. En lieve assistente
Ze behandeld kinderen uitstekend goed. Ze stellen hen eerst gerust en zijn ontzettend fijn in de omgang. Complimenten!
Haaksbergerstraat 109
7513 ER Enschede