Persoonlijk en betrokken en vrolijk

Super vrolijke en kundige tandartsen, assistenten en receptionisten! Mijn zoon gaat met een glimlach in de stoel zitten

Kindjes zijn altijd op hun gemak heel fijn!

Toch een gaatje gevonden zonder angst alles in alle rust kunnen verhelpen echt super !

We zijn heel tevreden

Ondanks dat mijn zoon paar keer te laat was en af en toe zijn afspraken was vergeten waren medewerkers heel vriendelijk en begripvol Bedankt daarvoor

Goed gesprek

Heel goed

Aardige en fijne tandarts.

Super geduldige vakmensen, gericht op de beleving van kinderen.

Vriendelijk personeel, gemoedelijke tandartsen, mijn zoon komt er met plezier.

Hele vriendelijke ortho en assisten

Ik ben in Almelo geweest met mijn dochter. Wij beiden ervaren hele vriendelijke ortho's en assistenten.

Fijne en goeie tandarts

Altyd fijn en goed gehad zeer tevreden Alleen vind ik niet fijn ik heb rekening open staan maar netjes regeling mee getroffen gaan ze tegen jessy zeggen je moeder heeft nog een rekening open staan anders kunnen we jou niet meer helpen Waarom bellen jullie mij dan niet en kind voorschut zetten Mvg carola Baarslag

Fijne rustige orthodontist/ tandarts

Behandeling word goed uitgelegd, ze nemen de tijd voor een rustige benadering

Ze doen hun werk met delicatesse en geduld.

Het was goed Prima!! Dat ze altijd goed kunnen blijven werken.

Zorgzaam en deskundig

Na ongeval snel geholpen

Tevreden

Heel tevreden

Prima!

Wel wat wisseling qua tandartsen gehad, maar allen prima.

Heel erg tevreden

*“Ik ben erg tevreden over mijn bezoek. Alles verliep vlot en professioneel. De tandarts en de assiatente werkte rustig en zorgvuldig. Zeer prettig ervaring!”*

Alles goed

Top!! kom er al sinds kleins af ben nu inmiddels 21 maar wil niet meer weg “oud en vertrouwd”

Gewoon top

Altijd vriendelijk en goede service

Ze nemen je serieus, kunnen soms pijnlijk eerlijk zijn. Zijn daardoor wel goed in hun werk.

Aardig personeel

Aardig personeel, je wordt goed geholpen. Er wordt goed naar het kind gekeken wat hij/zij nodig heeft.

Redelijk tot goed

Parkeren is het grootste probleem

Een hele fijne praktijk met veel persoonlijke aandacht voor je kind.

Sinds een klein jaar gaat onze dochter naar de jeugtandverzorging in Almelo. Ze besteden veel aandacht aan het persoonlijke contact en het opbouwen van vertrouwen met onze dochter. Het is een wereld van verschil om nu naar de tandarts te gaan. Er is geen weerstand, geen angst, ze gaat huppelend naar binnen en laat alles toe wat er moet gebeuren. Alle behandelingen worden stap voor stap uitgelegd. Ik gun elk kind de begeleiding van deze tandartsen en assistenten!

Manon en Karin een topteam

Mijn dochter (7) is bang voor de tandarts Maar Ellen bij de balie maakte het wachten gezellig en makkelijker. Het samen uitzoeken van een mooie tekening maakte dat de wachttijd zo voorbij was. Manon en Ellen stelde haar in de stoel op een gezellige en leuke manier op haar gemak. Het gaatje was in no-time geplakt. Ze hadden echt oog voor haar en letten goed op de lichamelijke tekenen van mijn dochter. De grapjes en het geruststellen maakte dit voor mijn dochter een succeservaring. Echt een topteam. En Ellen bij de balie nam afscheid met een cadeautje en een high five. Mijn dochter ging ontspannen en blij naar huis. Dank jullie wel Tess en ik (Hermien) zijn ontzetten blij met jullie.

Fantastisch hoe ze spelenderwijs omgaan met lastige en zeer pijnlijke situaties

Erg kundig en professioneel

Vertrouwen

Minder snel bang goede behandeling

Goede jeugd tandverzorging

Mijn zoon is al sinds zijn 2de levensjaar hier in behandeling eerst om te wennen mee met broers en zus daarna in de bus en hij was angstig maar ze hadden alle tijd voor hem. Ook de orthodontische behandeling heeft hij hier gaan zeer bekwame orthodontist en ook de rest van t personeel. Eerlijk in behandeling en doen niet dan nodig is.

Haaksbergerstraat 109

7513 ER Enschede