Altijd hele goede zorg en aandacht

Sinds ik bij jullie kom ga ik niet meer met zo veel schrik.naar tandarts als ik altijd gedaan heb , echt super

Fijne tandarts

Word altijd vriendelijk behandeld

Werd op tijd behandeld.

zoals afgesproken werd mijn ondergebit je in een dag aangepast.

Altijd netjes geholpen

Ik zit al jaren hier bij het team van tandarts Mackenbach, aardige en vakkundige tandarts en assistenten. Hij gaat helaas met pensioen. Ronald bedankt voor het onderhoud en succes verder met je pensioen.

Goed geholpen duidelijke uitleg

Vriendelijk personeel, alle tijd voor mij en mijn dochter. Goed persoonlijk advies

Al jaren zeer tevreden

Altijd goed en vriendelijk geholpen door zeer vakkundige medewerkers. Ben al jaren klant en zou niet anders willen.

Uitstekende mondhygienist

Zeer sympathieke en kundige Rafi heeft mij wederom uitstekend behandeld

Alles gaat hier prima

Uitstekende tandarts jammer dat hij stopt. Veel plezier in de toekomst

Goed en vriendelijk behandeld

Op een nette manier gecommuniceerd en een keurige en snelle behandeling

Deskundige tandarts ; niet over één nacht ijs gaand.

Goed en snel geholpen

Zie boven

Super vriendelijk, betrokken en kundig!

Fijne en heldere communicatie! Nemen de tijd voor uitleg van de behandeling en behandelplan.

Vriendelijk personeel kon verder nier geholpen worden dus inplantaten jaartje in glas water

Duidelijk en inzichtelijk

Goede interne communicatie, waardoor communicatie met de klant kort,helder en bondig wordt. Ook bevorderd door het feit dat de receptioniste direkt in de computer de gegevens kan zien van de klant die telefonisch contact opneemt. Dat is super prettig voor elke klant die daardoor over het algemeen weinig hoeft uit te leggen.

gemoedelijk en kundig

fijne communicatie, duidelijke uitleg. Vakbekwame mensen

Heel goed geholpen

Ik had last van mijn kies en ben zeer goed geholpen, heel aardige jonge dames die op een heel rustige wijze mij behandeld hebben en een goede uitleg hebben gegeven

Geweldige tandarts!

Laatste 2 jaar onder behandeling tandarts Abrahams; wat een topper is dat! Goede uitleg van behandelplan, straalt professionaliteit uit. Zeer tevreden over haar geweldige resultaten!

Professioneel, deskundig, klantvriendelijk. Uitstekend!!

Professioneel, deskundig,klantvriendelijk meer kan je niet wensen.

Goede zorg

Fijne Mondhygieniste, zeer vriendelijk, zeer bekwaam. Weer uitstekend geholpen. En ook de balie medewerksters zijn vriendelijk en behulpzaam.

Wederom perfect geholpen door de orthodontist. Dames zijn vriendelijk en kundig. Vertellen goed wat ze gaan doen. Toine is erg prettig in de omgang.

uitzonderlijk zorgvuldige mondhygeniest

Tevreden

Vriendelijk

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.