Ben uiterst tevreden over mijn wortelkanaalbehandeling

De wortelkanaalbehandeling uitgevoerd door Dr. Jans werd uiterst correct, zorgzaam en met de nodige aandacht behandeld. Het was een intensieve behandeling van 2 uur, die ik zonder angst of spanning heb ondergaan. Compliment!

goede zorg en meteen terecht

super nooit geen problemen

Klantvriendelijk

En super goed geholpen

Begripvol en keurig netjes

Zoals iedere keer, begripvol en keurig netjes behandeld.

Vriendelijk en goed

Wij waren wat verlaat vanwege wegomlegging, er werd goed op gereageerd, daarna deskundige controle van mijn nieuwe gebit gehad.

Heel behulpzaam bij angst

Door kaakklachten gaat mijn mond niet ver genoeg open. Wat bij mij nogal resulteert in extreme angst. Door het geduld en begrip van tandarts Mackenbach is er toch nog veel gelukt

altijd prettig en vriendelijk geholpen

mijn ervaring is als je last hebtvan pijn of een andere reden kan je meestal de zelfde dag nog komen houden altijd zoveel rekening met je afspraak als het mogelijk is

Erg fijn geholpen

Mevrouw Ahmadi nam de tijd en luisterende goed naar wat ik wel en niet prettig vond.

Prima, zoals altijd!

Ik ben nu een flink aantal jaren (patiënt bij voor mijn tandheelkundige zorg en ik ben uitermate tevreden over mijn huidige behandelaar en tevreden geweest over mijn vorige behandelaar (die zich verder ging specialiseren)! Niets dan lof voor de vriendelijkheid van de medische, paramedische en administratieve staf. Een aanrader!

dhr. Mackenbach is een zeer kundig en empathisch.

Altijd goed

Wordt goed en netjes geholpen en alles goed gemaakt als dat nodig is !

Ben zeer tevreden

Goede uitleg en behandeling

Altijd zorgzaam en goed

Deze keer bij Rafi de Mondhygienist. Preventief elke 3 maanden. Hij is kundig, zorgvuldig en is geheel pijnloos. Bovendien super vriendelijk!

Perfect geholpen,mooi op tijd

Ik ben heel fijn geholpen bij een tandarts die ik nog niet had gehad,deze dame had snel een plekje voor mij. Hele fijne tandarts.

Erg vriendelijk, professioneel

Ondanks mijn “tandarts-angst” erg vriendelijk behandeld. Met veel geduld en goede uitleg

Kundige tandarts

uitstekend

staat hierboven.

Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren, professioneel.

Hele fijne ervaring en ze stelt je gerust.

Was snel aan de beurt, tandarts keek alles nauwkeurig na, klein gaatje ontdekt. Kon diezelfde dag nog terugkomen om t gaatje te vullen. Ik woon wel in Waalre, dus dat was voor mij prima!!

Prettig en professioneel

Zie bovenstaande,ik heb er verder niets aan toe te voegen

Prettige en vooral duidelijke uitleg over behandeling door mevr. Abrahams

Een grote behandeling fijn en goed afgerond door tandarts mevr. G. Abrahams. Duidelijke en vriendelijke uitleg van haar.

meegevallen

geduldige en erg fijne tandarts, de Heer Mackenbach, wat jammer dat hij ophoudt per 1 januari. hele fijne assistente, erg vriendelijk, neemt de tijd voor je, stelt je op je gemak, maar dat doet de tandarts ook, hij zegt je hoeft geen pijn te lijden, fijn om te horen voor iemand die schrik heeft om naar de tandarts te gaan. hoop dat zijn vervanger ook zo is!!

Bij acute Zorg, ook dezelfde dag geholpen en zenuwbehandeling volledig en pijnloos kunnen ondergaan.

Geweldig: vriendelijk en goed

Altijd top

Goed en rustig

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.