Adequaat en vriendelijk

Very good and very fast

Dentist found a filling fell off, and took measure to fix it.

Goede, professionele zorg

Ik ben al jaren klant van het centrum voor mondzorg. Ik kan vertrouwen op de expertise van de tandarts en heb zelf keuze of ik een behandeling wil laten doen. Het voelt voor mij vertrouwd om steeds dezelfde tandarts te hebben.

Geweldige persoonlijk zorg al jaren

Persoonlijk, op.maat en meedenkend. Na zoveel jaar bij ronald te zijn geweesr eindelijk van mijn anhst af en her nu op een mooie manier mogen afsluiten.

Ik ben goed en snel ontvangen

2 keer ben ik niet zo als het hoort behandelt, tijdens reinigen ging een tandarts (en ook lange tijd in beroep)iets te diep in mijn tand waardoor ik problemen heb gehaad ment paar keer vullen, terwijl die tand goed was. En andere keer heb ik tijdje moeten wachten van een andere tandarts met een wortel kanaal behandeling waardoor ik na maanden opnieuw ben behandeld.

Mondzorg met veel aandacht

Mondzorg met veel aandacht

Super geholpen en vlug

Mijn oude gebit was kapot aan het gaan. Kon al vlug komen om een nieuwe te laten maken. Binnen 4 weken een nieuw gebit

Helemaal top

Die 2 meiden zijn een goed team zowel tandarts als de tandarts assistent

Positief

Begrip voor mijn angst en behulpzaam.

snel en behulpzaam

vriendelijk en snel geholpen

Kwaliteit in prettige ambiance

Weten waar ze mee bezig zijn en heel goed de klant betrekken bij de aanpak.

Zeer lieve en deskundige tandarts samen met haar assistente

Heb mijn hele leven schrik voor de tandarts. Zij stellen mij gerust en vertellen alles wat ze gaan doen.

Vriendelijk en goed geholpen

Fantastische tandarts

Vriendelijke en nauwkeurige behandeling

Alles volgens afspraak met duidelijke informatie

Uitvoering zoals gewenst

Fijne praktijk Vanaf het moment dat je binnenkomt. Tot het moment dat je weer weg gaat. Vakkundige mensen. Die duidelijk aangeven wat we gaan doen enz. Ook alles in overleg. Geweldig met kinderen!

empathisch, oplossingsgericht en meedenkend

Frederic is zachtaardig, kundig, rustig bij minder goede berichten en meedenkend voor de beste oplossing. Ik ervaar hem als een hele fijne tandarts.

Professionals!!

Ben gekomen voor second opinion en ben gebleven door de uitstekende voorlichting en daarna de bespreking over het vervolg traject.

Top!!!

Alle jaren die ik hier nu kom ben ik geweldig goed behandeld. Ronald Mackenbach heeft mij over mijn angst heen geholpen.

Al jaren bij Rafi. Bevalt prima

Alleen bij Rafi. De tandarts beviel mij niet. Ik kreeg de laatste jaren elke keer een andere en ook regelmatig werd de afspraak afgezegd. Niet blij mee.

Implantoloog Emami heeft geweldig fijn en vakkundig geholpen

Het plaatsen van 6 implantaten tegelijk is een best een stevige ingreep, maar implantoloog Emami is een vakman en heeft mij heel tijdens het traject fijn begeleidt.

naar verwachting

Controle gehad en geen opmerkingen. Was op tijd aan de beurt en binnen 10 minuten weer buiten. Duidelijke uitleg van volgende afspraken.

Perfect behandeld

Heel goed

ik heb goede ervaring.

De medewerkers en tandarts zijn aardig en ik word bijna altijd op tijd geholpen. Soms maak ik afspraak met tandarts, maar werd ik geholpen door iemand anders. vorige week had ik afspraak met tandarts. Ik werd geholpen door iemand en ze heeft niet verteld wie ze is tandarts of tandartsassistent. de vulling van van mijn kroon was los, ze heeft hem gevuld. Volgende dag de vulling was weer los. Ik en mijn vrouw en kinderen komen uit Eindhoven naar Waalre bij de tandarts, want we waren tevreden. op dit moment ben ik niet tevreden. Alvast bedankt M.H.HAmid

Goed sommige dan toch

Orson geweldig ,Rafi fantastisch vakman , over Singh ook tevreden , maar de mondhygiëniste die ik in augustus heb gehad was niks voor mij , heb al een nieuwe afspraak gemaakt met Rafi .

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.