Kundig

deskundig en vriendelijk

altijd even vriendelijk als je daar komt, iedereen. wordt duidelijk uitgelegd wat ze gaan doen en ze nemen daar ook de tijd voor. al met al, super.

Snelle controle

Snel aan de beurt , vriendelijk personeel

Goede zorg en fijn personeel

Behandeling zorgvuldig uitgevoerd

Als er gebitsproblemen ontstaan, wil je daar z.s.m. van af. Tandarts F. Hendrickx van Quole mondzorg laat je dan niet in de steek.

Prettig, deskundig en veel aandacht voor de patient

top

sing was oprijd en praten goed en meteen bij controle gaatje gezien en gerepareerd na 13 min stond ik weer buiten.

goed geholpen

ik voel me serieus genomen met mijn klachten. Orson heeft me goed geholpen!

zie volgende veld

Ik kon dezelfde dag komen voor de behandelingen van een afgebroken kies.

Vriendelijke duidelijke begripvolle communicatie. Zorgvuldige behandeling.

Pijnloos behandeld

Wachttijd is kort

Vlotte behandeling. Vriendelijke mensen.

Een vriendelijke directe behandeling.

Een probleempje net voor het weekend. ‘s ochtends gebeld en kon meteen na de middag nog terecht. En kon gelukkig ook meteen gerepareerd worden.

ik kon met mijn klacht snel terecht.

Fijne praktijk!

Je wordt altijd goed geholpen en nooit lang wachten!

Vriendelijk en heel behoedzaam

Ik heb bloeddruk pillen waardoor ik heel vlug blauwe plekken heb, daar word heel goed rekening mee gehouden.

Professional. On time.

Gewoon een geweldige tandarts

No nonsens, goede tandarts ik ben er al 40 jaar bij , meelevend,goede uitleg bekijkt het goed

Mijn bezoek aan u was aangenaam, kort en krachtig.

Heel prettig en tevreden. Met hartelijke dank!

Perfecte behandeling

Behandeling was zoals het overal zou “moeten zijn” maar op veel plaatsen anders is, super.

Heel goed

Kreeg last van mijn nek omdat ik lang in de stoel lag weet niet of er kussentjes zijn

Professioneel en vriendelijk een waardevolle combinatie

Professioneel en vriendelijk een waardevolle combinatie. Natuurlijk moet er kwalitatief hoogwaardig en deskundig vakwerk worden verricht. Niks is zo fijn als een goedwerkend gebit. Daarnaast blijft het een intiem contact tussen mensen die elkaar nauwelijks kennen. En eerlijk ik ken niet veel mensen die voor hun plezier of zonder spanning naar de tandarts gaan. Daarom is vriendelijkheid een onmisbare kwaliteit voor zowel tandarts als assistente. Juist die combinatie zorgt voor een positieve ervaring en …… beoordeling

Super klantvriendelijk en een absoluut lieve kundige tandarts Abrahams

Tandarts Abrahams nam de tijd, zei alles wat ze deed. Deed niets gehaast!! Was erg lief en kundig. Géén op n neer geloop, deed ZÉLF alle handelingen wat ook rust geeft voor jou als patiënt. Mijn kroon/ kies was afgebroken en de onderste helft moest er nog uit. Dank u wel tandarts Abrahams

Thuiskomen

Fijn

Mijn ervaring is altijd goed .

De medewerkers zijn vriendelijk en zeer deskundig. Dat ervaar ik al heel lang in deze praktijk.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.