prima geholpen

prima geholpen

Erg geslaagd

Een hele prettige tandarts. Geeft aan wat de stappen tijdens de behandeling zijn en vraagt regelmatig hoe het gaat. Zeer aan te bevelen.

Professionele behandeling met aandacht

Tandarts Hendrickx is zeer kundig en vriendelijk. Hij neemt de tijd, is nauwkeurig en erg goed in zijn vak.

Perfect!

Zeer vriendelijke, aangename en tandtechnisch goede raadplegingen.

vriendelijke en kundig geholpen

Prettig!

Deskundige tandarts

Fijn en goede uitleg

Oke

Toelichting bij werkzaamheden en inplanting zou fijn zijn.

Was prima

Goede behandeling en goede voorlichting

Persoonlijk advies

Zeer behulpzaam en een goede uitleg voor wat er gebeurt

Behandeling helemaal goed.

Alleen mijn tandarts is een beetje chaotisch

Goede zorg

Vriendelijk en perfecte zorg

Realaxed

Fijn, ontspannend. Bemoedigend voor de toekomst.

Vakkundig en klantgericht

Vriendelijk en correct

Wederom super!

Kijk mijn eerdere ervaring maar terug

goed ontvang en gezellige leuke mensen

perfect

Gezellig geholpen

Het is vooral internet problemen b.v. het ondertekenen van een offerte

Heel goed

Heel heel goed

Zoals ik had verwacht

Ik weet nog niet of de vulling gewerkt heeft.

fijnen tandarts

fijnen tandarts werkt zeer netjes legt alles uit wat ze doet tijdens de behandeling en of alles goed gaat met mu terwijl ze bezig is

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.