Prima !

Goed luisterend oor. Goede controle en overleg over behandel traject .

werd prettig geholpen kreeg goede uitleg wat er moest gedaan worden

Prima behandeling.

Vriendelijk.

Professioneel en vriendelijk

Prima!

Prettig en kundig.

Fijn dat behandelingen al voor 08.00 uur mogelijk zijn. Er is aandacht voor de minder dappere cliënt wat de drempel laag houdt. Erg vriendelijke medewerkers en fijn om met een goed gereinigd gebit weer buiten te staan.

Snel geholpen, duidelijke uitleg wat ze gaan doen

Kundig probleem opgelost. Gebruik gemaakt van elkaars expertise. Niet onnodig op onkosten gejaagd.

Heel prettig

Op de afgesproken tijd was ik aan de beurt. De behandeling was vrijwel pijnloos. Vriendelijke mondhygiëniste.

is positief

positieve ervaring

Goede groep.

….

Zeer goed geholpen

Onlangs ben ik zeer goed geholpen bij de halfjaarlijkse controle, alles was goed. Ook de verdere contacten tijdens de controle waren zeer prettig.

Vriendelijk en deskundig behandelingen.

Geen lange wachttijden in de wachtkamer. Implanteloog deed een goede controle en constateerde dat er nog een stukje tandwortel in mijn kaak zit. Meteen een afspraak gemaakt om binnenkort het te laten verwijderen.

Meestal op tijd aan de beurt en altijd vriendelijk.

Deskundige behandeling

Het interieur is strek gedateerd en ietwat smoezelig, erg jammer dat het er zo bij ligt.

Matig

Het bleek niet mogelijk om een foto te maken Problemen met het systeem die niet waren opgelost voor het starten van de praktijk

Mondhygienist RA zeer tactvol geholpen. Daarna na tandarts YS. Moest helaas kies worden getrokken. Niet gepland. Zou daags daarna terug moeten komen. Woon in Zundert. YS heeft een collega bereid gevonden die vrij was om de kies na enige tijd wachten toch nog te trekken. Dat noem ik service!

Vriendelijke zorgzame behandeling.

Tandarts neemt rustig de tijd om alles te bekijken.

Ik word goed ontvangen en de behandeling wordt goed verzorgd en doorgesproken.

Over het algemeen goed.

Heel erg goed behandeld

Erg vriendelijk

pijnloze behandeling

tandarts werkte rustig en nam de tijd en gaf veel uitleg over wat er ging gebeuren. Heel prettig als je angst hebt.

Vertrouwd en rustig gevoel

Bij nilab voel ik me relext en begrepen Ze is een hele lieve meid en een hele goede en fijne tandarts en ze straalt rust en vertrouwen uit wil het liefst nooit geen ander meer !!!

Goed maar extreem duur

De behandeling is goed en zorgvuldig, maar het prijskaartje is bizar hoog: €245 voor 3 kwartier mondhygiëniste?

Een geweldig warm ontvangst aan de balie.

Ben heel goed geholpen door de mondhygiënist en daarna door de tandarts. Hele nette mensen.

Goede zorg

Kundig

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.