Zeer goed!

Allereerst vriendelijke ontvangst aan de balie. Behandelaar (Orson) rustig en deskundig. Voel me altijd prettig bij jullie!

een geweldige tand technieker

hij heeft een onmogelijk probleem opgelost ik kan weer vlees eten hoera !!!!

Wordt er altijd super geholpen .

Ik moet er een half uur voor rijden maar dat is het dan ook meer dan waard. Vriendelijk, netjes, luxe en niet te vergeten zeer vakkundig personeel.

Goed en op tijd

Ronald Mackenbach stelt je op je gemak en neemt de tijd voor uitleg en behandeling samen met zijn assistente.

uitstekende en snelle behandeling

Afspraak maken ging vlot. I.v.m. de scheur in de kies werd ik toch naar voren geschoven. Behandeling , zoals altijd , goed en professioneel

ben zeer tevreden!

Ik wordt altijd heel fijn geholpen, met duidelijke uitleg wat men gaat doen. Zowel bij de mondhygieniste als wel de tandarts. ook vind ik direkt al het ontvangst bij de balie heel vriendelijk! gemoedelijke sfeer ;-)

prima geholpen en alles goed uitgelegd

Orson heeft me goed geholpen en geeft ook goed antwoord op mijn vragen.dus ik ben tot nu toe dik tevreden.

Vriendelijke tandarts

Vriendelijke tandarts..legt goed uit wat ze gaat doen.

Goede behandeling

Vriendelijke ontvangst. Fijne behandeling mondhygiëniste. Klein minpuntje was dat de afspraak een kwartier later was dan de afgesproken tijd.

Altijd goed geholpen

Fijne omgeving en je word goed geholpen

Vriendelijk

Vriendelijk en op tijd

Het ging om de halfjaarlijkse controle. Zoals altijd prima!

Heel goed ook voor de volgende afspraak

Van receptie naar behandeling en terug, vakkundig en vriendelijk!

uitstekend

Prima behandelingen elke keer, zeer klant/ patiëntvriendelijk. Professioneel en kundig.

Snelle afspraken, vriendelijk, erg fijn.

Name is prettig en kundig

Duidelijk communicatie

Persoonlijk en goede behandeling

Goede eb persoonlijke behandeling

Goede behandeling

Altijd bereid tot uitleg

Goede ervaring

Heel goed geregeld en vriendelijk

comfortabel

Naar de tandarts gaan doe je niet voor de lol maar als je dan toch moet dan kan ik je deze aanbevelen. Heel vriendelijk personeel die je op je gemak stelt.

Super!

Ben altijd patiënt geweest bij mackenbach al 38 jaar!! Helaas gaat hij met pensioen Ben over gestapt naar tandarts sing Ik vind haar geweldig!! Zo fijn rustig legt alles goed uit , neemt de tijd echt een toppertje!! Ben heel blij met mijn nieuwe tandarts

Goede check!

Ik ben met mijn 2 dochters op controle geweest, de oudste ging zonder problemen in de stoel en kwam er trots als een pauw weer uit. Frederic is heel lief naar de kinderen. De jongste wilde nog niet. Geen probleem, volgende keer weer proberen. Hij neemt de tijd voor mensen. Dan loopt het wel eens uit, ook ik vind dat vervelend, maar vervolgens krijg je ook weer de aandacht die jíj nodig hebt!

Professioneel

goed.

goed.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.