Ronald Mackenbach is top!

Ik kom al jaren bij Ronald en hij is voor mij de tandarts geweest die mij van mijn schrik afgeholpen heeft. Daarnaast is het gewoon een hele fijne en vooral kundige tandarts die altijd met je mee denkt. Voor mij helaas dat hij met pensioen gaat maar het is hem van harte gegund! Hopelijk kan zijn vervanger in zijn schoenen staan al zal dat niet makkelijk zijn.

Heel fijn

Als begeleider van een patiënt die nah heeft is hij heel goed behandeld. De uitleg over wat wel of niet kon was duidelijk voor hem.

Goede zorg.

Zeer goed geholpen door de vriendelijke preventie assistente.

Vriendelijk, professioneel en vakkundig.

Afgelopen jaar nieuwe prothese gekregen. Zag er van tevoren tegenop. Maar dankzij de vakkundige, vriendelijke en professionele manier van werken helemaal op mijn gemak gesteld door Orson Altenstad. Nieuwe prothese paste in een keer zonder ook maar iets van ongemak te ondervinden. Bedankt.

Goede en gedegen controle gehad.

De goede ervaring wordt getemperd door het feit dat ik toch ruim tien minuten na de afgesproken tijd werd geroepen, terwijl ik naar mijn beste weten de eerste afspraak was en ik ruim voor de afgesproken tijd (08.30 uur) aanwezig was.

Gemaakte afspraken vooraf zijn prima nagekomen.

Bij tandarts Landman ben ik zeer op mijn gemak geweest ondanks mijn zeer zwakke gezondheid. Vol lof voor haar.

wordt heel goed geholpen

Super tevreden na een goede behandeling .

Perfecte service en behandeling.

zeer zorgzame, vriendelijke en correcte instantie

mijn ervaring, betreft of de chirurg en de tandarts die mij hebben behandeld ervaar ik als uitstekend. vanaf de eerste behandeling met mijn implantaten tot het eind resultaat ben ik zeer tevreden over. duidelijke uitleg van de behandelingen en het uitvoeren waren top. fijne en vriendelijke personeel aanwezig en altijd een snelle oplossing mbt bv schade aan protese en of pijn na behandeling.

Gewoon goed

Vakkundig en correct.

Heel goed.

Ben al vele jaren klant bij jullie. En deze keer weer eens zeer goed geholpen. Door een paar telefoontjes van Dominique meteen de volgende dag geholpen. Fantastisch!

gewoon goed

Gewoon goed

Zoals iedere keer heel goed behandeld.

Zie boven

Tevreden

Wat lang moeten wachten voordat de tandarts mij kwam helpen. maar de bahandeling daarna ver liep naar behoren en naar tevredenheid.

Heel goed geholpen.

Snipverkouden mondhygiëniste

Tijdens mijn behandeling stelde ik vast dat mijn behandelaar behoorlijk verkouden was. Het niezen en hoesten was niet van de lucht. Weliswaar vanachter een mondkapje dat neemt echter niet weg dat dit niet klantvriendelijk overkomt. Van mij als patiënt verwacht men ook dat ik niet hoestend en proestend op de afspraak verschijn.

Professioneel

en heel vriendelijk

Goede behandeling, afspraken op tijd

Goede behandeling, afspraken op tijd

Gewoon zoals het hoort

....

Vakmensen, en heel vriendelijk

Heel kundige tandarts. Grote klasse. Snap dat hij met pensioen gaat, maar vind het wel jammer

Kwaliteit.

Vertrouwd, goede uitleg en plezierige omgang.

Goed verlopen

Behandeling pijnloos verlopen, en hoop dat het goed blijft!

Zeer goed!

Allereerst vriendelijke ontvangst aan de balie. Behandelaar (Orson) rustig en deskundig. Voel me altijd prettig bij jullie!

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.