Fijne tandarts

altijd aardige mensen en word altijd goed geholpen

vak bekwaam

Kon ondanks drukte op dezelfde dag (vrijdag) nog terecht

Ik had donderdags last van een kies waar een kroon op zat. Vrijdagochtend gebeld en ondanks dat er die dag maar 1 tandarts beschikbaar was kon ik middags nog terecht en ben goed geholpen

Professioneel, heel tevreden.

Altijd goede behandelingen!

Heel aardig en goed

Ik heb angst voor de tandarts, ze zijn allemaal ze aardig en geduldig.

de medewerking goed geholpen

Vriendelijk ontvangst , korte wachttijd

Gewoon goed

Er was totaal geen wachttijd, ik kom vanuit Heeze voor fijne tandarts Hendrickx! En ik ben gebeld door assistenten voor herinnering aan mijn afspraak. Beter kan ik het niet hebben !

Altijd prettig

Controle was goed .meteen een beetje tandsteen verwijderd,

Prettig en professioneel

Fijne tandarts die tijd voor je neemt. Functioneel, adequaat en professioneel.

De behandeling was weer heel goed.

Ben zeer tevreden

vriendelijke behandeling en goede expertise

Het si een zeer goede behandeling en het wekt veel vertrouwen

Plezierig, vakkundig en op tijd

Bij tandarts en mondhygiëniste word ik altijd vakkundig en op tijd geholpen

Mijn tandarts is zo goed

Was bij mondhygiëniste Named. Prettige dame en goede behandeling.

Vriendelijk en behulpzaam personeel aan de receptie en ik kreeg deskundige en uitvoerige uitleg van de tandarts.

Positief

Eindelijk eens een keertje op tijd bij Quole!! Zeer vriendelijke mondhygiëniste. Duidelijk, nam de tijd, kan m’n vragen beantwoorden en kon ook gelijk afspraak maken

Iedereen is aardig en helpt je graag!

zoals altijd goed geholpen

Een maar ik ben geholpen voor een nieuw kunstgebit dit duurde naar mijn mening erg lang vergeleken met andere praktijken met name het zogeheten ontgiften wat bijna nergens gebeurd lijkt mij een overbodige behandeling die voor de klant alleen maar extra geld en wachttijd kost. Ik heb al ruim 40 jaar een kunstgebit en van ontgiften is nooit spraken geweest en zover ik weet nog nergens bewezen noodzakelijk anders werd het wel wettelijk voorgeschreven dus dit komt over als geldklopperij.

Alles zeer correct

Voel mij serieus genomen !!

Prima.

Alles liep gesmeerd. Het personeel was vriendelijk en efficiënt zoals ik gewend ben (klant van 40 jaar).

Snel en vakkundig geholpen

Prettige behandeling

Kundige behandeling

Ronald Mackenbach is top!

Ik kom al jaren bij Ronald en hij is voor mij de tandarts geweest die mij van mijn schrik afgeholpen heeft. Daarnaast is het gewoon een hele fijne en vooral kundige tandarts die altijd met je mee denkt. Voor mij helaas dat hij met pensioen gaat maar het is hem van harte gegund! Hopelijk kan zijn vervanger in zijn schoenen staan al zal dat niet makkelijk zijn.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.