Prima geholpen en goed geïnformeerd

Fijne tandarts, zeer vriendelijk

Zoals gebruikelijk zeer goed!

Onder zeer goed versta ik: zakelijk, to the point. Goede voorlichting, open gesprek over verdere behandeling! Maar ook goede 'atmosfeer', tandarts/mondzorg is nooit 'leuk', met die beperking OK.

Prettige ontvangst en goede zorg.

Ik werd goed geholpen en prima adviezen gegeven.

Altijd fijn om als tandarts Ronald te hebben. Jammer dat hij stopt.

Snel en effectief werkend naar een oplossing voor mijn probleem.

Na enige jaren is mijn eerste implantaat losgelaten; de later geplaatste implantaten zijn intact en geven steun aan mijn clickgebit. Er is ter plekke na een röntgenfoto een noodoplossing bedacht en deze wordt a.s. woensdag, een week later, uitgewerkt?! Er wordt ook met de verzekering (CZ) contact opgenomen over een definitieve oplossing door Mevr. Abrahams.

Heel goed

Vriendelijk en zeer deskundig

Goed en prima ervaring, met mondharmonica en tandarts.

Vriendelijke ontvangst en vakkundige mensen

Deskundige implantoloog die zeer nauwkeurig haar werk deed met assistentie van een vriendelijke "zuster"

Dat ik goed geholpen ben en mooi op tijd.

goede behandeling gehad

controle met aandacht gedaan

Zeer vriendelijk

De receptioniste , de tandartsassistent en de eerste kennismaking met de nieuwe tandarts Nillab i.v.m vertrek vqn tandarts mackenbach verliep heel fijn. Dat is voor mij al heel fijn omdat ik veel schrik heb voor de tandarts

Mondzorg Waalre is de place waar ze met zorg je tanden onderhouden!

Met veel zorg en interesse en zonder pijn ben ik wederom geholpen door zorgzaam en beleefd personeel. Vanaf de entree tot de behandeling tot zelfs de nabehandeling.

Fijne tandarts en fijne receptie

Snel en vriendelijk geholpen!

Duidelijke de mogelijkheden in evt vervolg traject aangeven.

Een aanrader om je hier te laten behandelen!

Recentelijk een nieuw gebit aan laten meten. Na 3 bezoekjes ben ik volledig content met mijn nieuw kunstgebit. Ik ben zeer accuraat en zeer klantvriendelijk geholpen door de tandtechnieker. Overigens ben ik al jaren klant bij Quole voor mondzorg en een kleine ingreep. Ik vind dat bij Quole een werkwijze gehanteerd wordt dat vertrouwen schept en wat mij betreft altijd goede resultaten opleverde. Ga zo door!!!

Ik werd heel goed geholpen

Ik werd prima geholpen

Vriendelijk geholpen, zowel aan de balie als door assistente en tandarts.

zeer goed en vriendelijk

prettig

Werd mooi op tijd geholpen, alles zag er gelukkig goed uit, kreeg nog wat instructies mee naar huis

Rustige en ontspannen omgeving

Netjes en pijnloos

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.