Niet lang in de wachtkamer. Vriendelijk behandeld.

uitstekend

Ontvangst vriendelijk. Er werd gevraagd hoe het met mij ging en hoe het met mijn gebit is gegaan. Gedurende controle extra tips gekregen. En het gevoel gekregen dat Namet mijn gebit perfectionistisch schoon heeft gemaakt.

Gewoon goed

perfect

Heek goed

Ik heb al iemand uit Eindhoven aanbevolen en die is zeer tevreden over uw bedrijf

goede, vriendelijke en vlotte behandeling

Goede controle gehad

Jammer dat ik afscheid moet nemen van mijn tandarts, maar wens hem veel geluk en gezondheid

Rustig en efficient

Rustig en efficient

Heel goed

Snel geholpen

Vriendelijk

Een rustgevende sfeer en vriendelijke Behulpzaam en een goede uitleg en er is veel mogelijk

Aardig en correct

Wat langer wachten dan ik gewent ben. Daarvoor werd excuses aangeboden. Als nodig wens ik zelf ook dat er tijd genomen wordt.

Prima service.

Prima service.

Eef vriendelijk en professioneel

Erg goed en professioneel

Uitstekende behandeling

Voorbereiding was prima. De behandeling zelf uitstekend. Goed teamwork. Geen pijn gehad.

Weer tot tevredenheid geholpen

Weer tot tevredenheid geholpen

Klantvriendelijk, vakkundig waardoor ik met veel vertrouwen en zonder angst er naartoe ga.

Controle bij de implantoloog weet alleen niet de naam. Prima geholpen, klantvriendelijk.

Was snel aan de beurt voor een nieuwe prothese. Super fijn geregeld door Ron. Inmiddels mijn nieuwe prothese klaar en ben er super blij mee...thanx

Topbedrijf

Ben jarenlang met veel plezier altijd naar uw bedrijf gekomen vanwege de zeer vakkundige behandelingen en uiterst vriendelijke medewerkers inclusief de balie dames. Maar ben nu helaas overgestapt. Omdat ik alleen nog maar bij de mondhygiënisten hoef te zijn die zeker ook een compliment verdiende vanwege haar vriendelijkheid en zich iedere keer opnieuw 100% inzette voor mijn implantaten reiniging. Dus zeer tevreden altijd. Ben dus nu alleen overgestapt vanwege de afstand Wens jullie inieder geval nog heel veel succes toe.

Echt een hele fijne praktijk

Helpen heel rustig en zijn heel vriendelijk, zowel de tandarts als aan de balie super geholpen

in alles prettige service

wordt altijd prima geholpen en gerustgesteld

Prima tandarts

Prima tandarts

Prima geholpen en goed geïnformeerd

Fijne tandarts, zeer vriendelijk

Zoals gebruikelijk zeer goed!

Onder zeer goed versta ik: zakelijk, to the point. Goede voorlichting, open gesprek over verdere behandeling! Maar ook goede 'atmosfeer', tandarts/mondzorg is nooit 'leuk', met die beperking OK.

Prettige ontvangst en goede zorg.

Ik werd goed geholpen en prima adviezen gegeven.

Altijd fijn om als tandarts Ronald te hebben. Jammer dat hij stopt.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.