Gied

Klantvriendelijk

Naar de tandarts gaan is iets waar ik erg tegen op zie. De prettige ontvangst en vriendelijkheid van tandarts Binder en de assistente helpen om het iets dragelijker te maken. Maar nog steeds heel Blij als ik weer weg mag!

Zeer tevreden over mijn mondhygiëniste en tandarts

Wanneer je naar Helmond verhuisd bent en dan teruggaat naar deze praktijk wil dat wat zeggen. Zowel mijn mondhygiëniste Namet als mijn behandelend tandarts Hendrickx zijn top. Veel kennis en persoonlijke aandacht. Zij nemen tijd voor je. De andere artsen kan ik niet beoordelen.

Heel leve tandarts

Vriendelijk en goed geholpen

Prettig en goede begeleiding

Prettige ontvangst, aandacht voor mijn angst en goede uitleg over de behandeling

Prima geholpen

De eerste afspraak gehad bij de nieuwe tandarts. Een uitgebreide controleafspraak die fijn verliep.

Nauwkeurig, rustig, gewoon goed

Nette ontvangst, Vlug geholpen, Vriendelijke assistenten en tandarts.

Goede mondhygiëniste

Kadija is een rustige lieve dame stelt mij in ieder geval op mijn gemak. Heel fijn!

Goede professionele behandeling

Goed perfect voor mensen met angst voor tandarts

Ik ga sinds 2 jaar naar deze tandartsen kliniek. Tandartsen zijn goed geschoold, geven goed advies en zijn vriendelijk. Stellen je goed gerust als u angst heeft. Ik zou nooit meer naar een andere praktijk willen. Met vriendelijke groet S. Bos

Heel blij met mijn tandarts!

Hallo, Ik wil even teruggeven dat ik zeer tevreden ben over tandarts Mevrouw Landman. Zij is deskundig professioneel en precies in haar werk. Heeft het geduld om uit te leggen hoe het proces en de handelingen er uit zien. Maar naast deskundig is zij vooral mens en oprecht geïnteresseerd in haar patiënten en haar collega's.

Wachttijd in de wachtkamer was wat uitgelopen.

Snel geholpen

Tandarts geweldig. Begon met iemand,aardige vrouw maar niet zo prettig. Mondhygiënist?

zeer klantvriendelijk

Deze praktijk is erg klantvriendelijk en erg betrokken met de mensen tijdens de behandelingen

behandeling zeer goed

zeer goed

Goed geholpen elke keer

Prima verlopen

Goede uitleg, vriendelijk.

Prima geholpen

Vriendelijke behandeling en op tijd

Tot nu toe zeer tevreden

Ben sinds 2 maanden onder behandeling voor mijn beugel. Bevalt prima.

Prima tandarts en assistente

Keurige en zorgvuldige behandeling met voldoende tijd voor advies en instructie

Fijne duidelijke tandarts

Tandarts is heel fijn. Is rustig, duidelijk, legt alles uit. Ik voel me gehoord. Geeft goed advies.

Vriendelijk personeel

Worden altijd goed en vriendelijk geholpen.

Alles keurig verzorgd

Mooi op tijd. Veel aandacht.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.