Zorgzaam en secuur

Zorgzaam en secuur

Heel goed

Nieuwe tandarts Binder gehad. Super aardig, neemt de tijd, is rustig, legt goed uit voor kinderen die een bezoek aan de tandarts heel spannend vinden. Compliment ook voor de assistente.

High level centrum

Everything was fast and friendly

Al jaren zeer tevreden , Rafi zeer ok ! En de vervanger van de heer Mackenbach lijkt ook zeer professioneel Dus allemaal prima

Snel geholpen

Spalk zat los en kon de volgende dag al terecht. Heel fijn !

goede behandeling

Fijne sfeer, klantvriendelijk.

Fijne sfeer. Klantgericht, goed advies. Meedenken.

morgens gebracht en avonds mijn kunstgebit weer terug

Applaus voor de service

Goede organisatie en behandeling

zie onderstaande

Prettig in de omgang, vriendelijk, accuraat , consciëntieus.

altijd duidelijk wat er gedaan moet worden aan het gebit

reeds jarenlang uitstekend tevreden met de tandheelkundige zorg

vakkundige en vriendelijke behandeling

Vriendelijk ontvangst

Mensen die met je meedenken en zoeken naar een gepaste oplossing.

Tevreden

Prettige benadering

Zeer nette een prettige wijzen waar je op geholpen word Duidelijke uitleg wat men gaat doen een wat het vervolg is tevens goede na zorg met duidelijke afspraken ook wat iets gaat kosten als particulier. Ben zeer blij dat ik bij mondzorg Waalre als patient ben opgenomen als patient.

Mevr. Abrahams is een kundige en vriendelijke vrouw

Heel goede en attente verzorging

Heel goede en attente verzorging

Snel geholpen

Uitstekend maar elke 3 maanden een beoordeling is overdreven

Ik ben al jaren een zeer tevreden "klant" . Maar....... vraag me aub niet om na elk bezoek (elke 3 maanden) weer een beoordeling te schrijven. Een computer geïnitieerd beoordelingsverzoek vind ik een beetje veel van het goede en ik betwijfel ook het nut hiervan.

kon snel terecht

Ik was tevreden dat ik snel kon worden geholpen, maar ik ben nu ontevreden omdat de tandarts die mij heeft geholpen niet in de lijst met namen voorkomt.Hij heet Wolfgang Binder (?)Is hij illegaal ofzo

Kundig, duidelijk en vriendelijk

Geniet van je pensioen

Gewoon goed

Veiendelijk ontvangst, word uitgelegd wat men gaat doen.

Goede mondzorg

Zie met vertrouwen komende behandeling tegemoet

Betrouwbaar in goede handen

Ik ben wederom door tandarts Sing zeer goed geholpen. Ze is rustig, luistert goed naar de patiënt en is zachtaardig.

Zeer correct en professioneel

Keurig behandeld en altijd netjes conform afspraak. Prijzen ook heel netjes en ben altijd heel goed behandeld.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.