Vriendelijk, duidelijk over wat je kunt doen en wat belangrijk is.wat belangrijk is

Snel aan de beurt, vriendelijke mensen.

Zorgvuldig

Heel goed.

goede verzorging

Al enkele jaren kom ik bij Centrum Mondzorg Waalre. Met goede behandeling en controles houd ik mijn gebit in prima conditie.

Fijn en snel geholpen

Ik was iets eerder en werd meteen geholpen.. ook voelde ik me gehoord en snel geholpen door shari.. ook zeer snel gehandeld met verzekering.. top.!

Ik was zeer tevreden.

Precies op tijd en vriendelijk behandeld

Vriendelijke en fijn behandeling

Behandeling en afspraken prima

Netjes op tijd en professionele behandeling

Vriendelijke Rafi werkt precies en professioneel.

Goede behandeling wel had ik na het uitwerken van de verdoving 2 dagen last van een beschadiging in mijn mond is misschien niet altijd te voorkomen maar toch best vervelend

Ik ben goed en professioneel geholpen

Ik ben goed en professioneel geholpen

Voldoet aan wat ik verwacht

ik onderga het gewoon

Geen acht maar een 9

Locatie doir de dichte bebouwing wat moeilijker te vinden als in het verleden, maar als je een maal binnen bent en even later in de stoel bij dr Hendrikxs zit, ia alles een 10.

x

Namette - mond hygienist - heel goed behandeling.

Vriendelijk en duidelijke uitleg

Prima geholpen

Uitstekend vakwerk van Frederic Hendrikcx

Ervaring spat er vanaf.

Aandacht met een serieus aanwezig zijn

Klasse,

Zie boven

De kliniek zelf en de medewerkers dikke prima . De samenwerking met Vink tandtechniek zou echter stop gezet moeten worden en hier een fatsoenlijke tandtechnicus voor gezocht moeten worden . Wat een prutsers . Dat gezegd doet mondzorg Waalre er binnen hún mogelijkheden alles aan om de fouten correct en snel op te lossen en dat doen ze goed . Orson is echt een held en heeft mij goed geholpen keer op keer

Goed.

Goed.

Goede en deskundige behandeling

Goede behandeling, geen lange wachttijden

Heel goed

Zoals gewoonlijk een uitstekende behandeling.

Uitstekende mondzorg

Prima geholpen door tandarts Binder. Probleem met kies opgelost.

Goed en kundig geholpen

Geen pijn erna gehad,

Super goed!

De service was geweldig, ik werd overdonderd hoe snel dat ging. Mijn man had z’n gebit prothese stuk, voor 10.00u gebracht na 16.00u ophalen. En het was zo netjes, dat hijzelf niet kon zien waar de breuk gezeten had.

Snel en erg goed/professioneel geholpen

Minpunt zijn wel de kosten anders zou ik over een 10 vermelden. Voor 20 minuten eur 80 vind ik echt nergens over gaan maar goed

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.