Super tandarts, beetje chaotische dag…

Behandeling is, zoals altijd, bekwaam en geeft veilig gevoel. Wordt goed begeleid en voorgelicht door tandarts zelf. Assistentie was dit keer rommelig en gaf onrust.

goed en vriendelijk

Competent met goede uitleg en met alle rust en overzicht uitgevierd

Was wortelkanaal behandeling onder kroon niet echt makkelijk.

Oke

Fijne tandarts praktijk

Ik heb een goede ervaring met jullie als tandarts praktijk. Korte wachttijden en vriendelijk personeel

Positief, vriendelijk, kundig

Werd mooi op tijd en vriendelijk opgehaald. Behandeling was kundig en met aandacht voor cliënt . Ervaring was zeer positief

Fijne zorg

Zijn erg lief goede uitleg

Een kundig Arts

Ben zeer tevreden over de tandarts

Alleen maar positief

Een positieve ervaring in de behandeling. Rafi besteedde zorg aan mijn tanden.

prima, snel en prima geholpen, gemakkelijk te bereiken.

prima, snel en prima geholpen, gemakkelijk te bereiken.

Snelle afspraak en oplossing probleem

Orson heeft mijn noodprothese gemaakt zodat het weer beter zit

zeer goed

zeer fijn behandeld

Vriendelijk, gastvrij en informatief.

Wolfgang mag zich een waardig opvolger van Ronald noemen. Ook de ontvangst aan de receptie was (zoals altijd) vriendelijk en prettig. Dat maakt het 'naar de tandarts gaan' geruststellend.

Geweldig ! Zeer goede uitleg van diagnose en behandeling

Top !

Zie boven

Prima ervaring

Ik heb binnen 3 dagen een afspraak kunnen maken voor het rebasen van mijn gebitsprothese. Het rebasen ging strikt op tijd en voldeed prima aan mijn verwachtingen.

Vriendelijk personeel.

Zowel aan de balie en telefonisch goed personeel. Ook in de schoonmaak, keurige toiletten, schone wachtruimtes enz. En uiteraard de tandarts zelf. Een minpuntje : ik mis een overdekte fietsenstalling !

Goede tandarts

Dit was de 1e keer bij de opvolger van dhr. Mackenbach. Een heel vriendelijke en bekwame tandarts, die duidelijk uitlegt wat hij doet.

Goed geholpen

heel positief

Tandarts vertelde op een fijne manier wat zijn bevindingen waren en nam de tijd voor duidelijke uitleg. Preventie assistente was ook heel aardig en gaf ook duidelijke uitleg. Vriendelijke receptioniste!

Vond paar geleden beter. Uit straling binnen slecht de wachtruimte

Trandarts ben ik tevreden laboratorium. Was vroeger aan de overkant veel makkelijker kon je gewoon met Trandarts er naar toe als er wat was

Goed geholpen

Iedereen vriendelijke en goede service.

Deskundig en professioneel met respect en vriendelijk .

Zie bovenstaande

Heel goed

Waar heel vriendelijk top

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.