Netjes op tijd. Snelle behandeling

Heel vriendelijk en professioneel behandeld

De arts was erg plezierig. Alles werd heel goed uitgelegd, op een vriendelijke respectvolle manier. De behandeling is prima verlopen. Verdoving rustig en praktisch pijnloos gekregen. Tnt ook geen napijn gehad, dus ik ben erg tevreden. Ik denk dat Stephan de behandelaar was, maar weet ik niet 100% zeker. Nu de rekening nog :)

Vriendelijk, snel en efficient.

Professioneel, aardig voel me in goede handen.

Kan er niets anders van maken professioneel aardig .

Centrum Mondzorg is perfectionisme.

Vriendelijk, gedreven, meedenkend, perfectionist.

Dit is mijn beste tandarts ooit en ik ben enorm tevreden. Altijd comfortabel en lost problemen snel op en is heel aardig en kundig. Kan het iedereen aanbevelen!

Uitstekend geholpen!

Als je op zoek bent naar een goede tandarts dan ben je bij Frederic aan het juiste adres!

Eerste keer gebruik gemaakt van incheck paal. Werkt goed, alleen mis informatie over in welke wachtruimte plaats te nemen.

Professioneel en klamtvriendelijk

Uitstekend!

Zeer empathisch en goed luisterend personeel!

Zie bovenstaande! Deskundige tandartsen en personeel!

Snel geholpen, en met veel aandacht

Ik was bang dat mijn kies was afgebroken. Kon snel terecht bij mijn eigen tandarts en toen ik aangaf dat ik erg nerveus was, werd daar vol empathie op gereageerd. Ik werd goed gerust en op mijn gemak gesteld voor de behandeling en kreeg goede uitleg over de behandelingen die nog volgen.

Deskundig geholpen met goed advies

Ok

Vriendelijk vakkundig geen gezeur

Super professionele behandeling

Wortelkanaalbehandeling laten uitvoeren en deze is zeer vakkundig en professioneel uitgevoerd, ondanks dat het een lange ingreep was.

Ik word altijd goed en professioneel geholpen, alleen bijzonder jammer dat er altijd een uitloop is en je lang moet wachten voor je aan de beurt bent.

Vriendelijke mensen fijn om daar binnen te komen.

Je voelt je op je gemak, goede ervaring.

Stelde mij op mijn gemak. En heeft mij perfect geholpen

Zeer klantvriendelijk

Ik word zeer goed geholpen en iedereen is zeer vriendelijk. Reparaties aan prothese worden uitstekend uitgevoerd.

Alle moeite gedaan om me van de kiespijn af te helpen.

Eenvoudige wortelkanaal behandeling was iets ingewikkelder dan gepland. Duurde 2 uur.

professioneel behandeld

volgens afspraak en op de afgesproken tijd aan de beurt. Goed en professioneel behandeld door mondhygiënist en tandarts.

Uitstekend !

Geweldige behandeling en advies voor een (blijvend) mooi en goed gebit. Vriendelijke, behulpzame en energieke medewerkers. Ik ben behandeld door de plaatsvervanger van tandarts Mackenbach en zijn assistente (kamer 2/3). En voor de mondhygiëne door de vervangster van de zwangere ?? Ik heb helaas de namen van deze personen niet kunnen onthouden.

Zeer bekwaam

Heel goed en heel gewoon en dat stelt mij op mijn gemak

Spannend maar prettig verlopen

Ben goed opgevangen voorafgaande aan de behandeling. Vond het spannend maar met een fijne begeleiding is de behandeling goed verlopen.

Goede ontvangst en goede behandeling

Het gebit laten reinigen is toch een beetje vervelend, maar het werd op een prettige wijze uitgevoerd. Het was heel praktisch dat daarna meteen de gebitscontrole kon worden uitgevoerd.

Helemaal goed

Fijn geholpen, deskundige tandarts en mondhygiëniste. Pijnloos en keurig gewerkt.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.