Was helemaal prima

Prima duidelijk rustig

Fijn, die zuil voor t aanmelden. Ik heb wel bijna n half uur moeten wachten voordat ik aan de beurt was maar de assistente bood excuses daarvoor aan.

wat minder angstig

Ben altijd dood bang geweest maar jullie stellen me echt gerust ook al blijf ik wat angstig voor jullie

Aardige tandartsassistent en tandarts

Mijn ervaring in de afgelopen jaren is goed bevallen!

Positief

Vlot accuraat en vriendelijk geholpen

Vriendelijke vakbekwame behandelaars afspraken netjes op tijd kortom goede ervaring

Goed !

Snel aan de beurt ( was wel de eerste) en ook snel weer buiten

Netjes geholpen

Mijn ervaring was erg tevreden

Ik merk dat je op een fijne manier word geholpen en bij vragen gelijk geholpen word. Dus super !!

Onpersoonlijk

Aanmelden via een zuil is onpersoonlijk Ik had een nieuwe tandarts met wie ik graag eerst even een voorstel rondje wilde doen. Toch sommeerde de assistente mij om alvast in de stoel plaats te nemen, daardoor hoorde ik de tandarts binnen komen maar zag hem niet. Gelukkig gaf hij wel een handje

professioneel en geruststellend !

eerste keer bij Centrum geweest. Mooie praktijk. Specialist stelt je gerust en legt alles goed en rustig uit

Fijn geholpen

Fijn geholpen

Ik kon tussendoor terecht en werd erg goed geholpen

Door een kaakprobleem kon ik op heel korte termijn terecht bij tandarts Landman. Ze heeft me, tussen afspraken door, erg goed geholpen.

Prima verzorgd door Nafa, mondhygieniste (staat niet bij de namen)

Alles is weer goed nagekeken en schoon gemaakt. Het kan er weer 3 maanden tegen. Uiteraard wel goed blijven poetsen. Ze is ook heel aardig tegen clienten.

Prettig

goed en vriendelijk

Ok, maar veel verloop in behandelaren.

In de tijd dat ik patiënt ben bij CMW heb ik zo`n beetje om de 2 jaar een andere tandarts gehad. Dit wordt niet vooraf gecommuniceerd maar komt als verrassing tijdens de afspraak. Los van het feit dat ik dit verloop niet prettig vind (bouwt geen band op) zou dit écht beter gecommuniceerd moeten worden. Dit verloop en de communicatie hieromtrent zorgt ervoor dat ik op dit moment CMW niet zou aanbevelen bij anderen.

Behandeling volgens afspraak en naar tevredenheid

Behandeling vond op gepland tijdstip plaats. Duidelijke communicatie wat de ingreep zou inhouden. Prettig verlopen behandeling.

Tandarts niet aanwezig

Eerst naar de mondhygiëniste, was prima. Terug naar de wachtkamer voor tandarts. Na 25 minuten wachten toch maar naar de balie om te horen dat de tandarts er niet was vanwege ziekte. Niet gebeld of berichtje gehad. SLECHTE ZAAK, 2E KEER AL!!!

Prima geholpen

Pijnloze behandeling

Prima, goed

Voor t eerst n andere tandarts, was van tevoren een vreemd idee maar viel alles mee. Lijkt me een prima aardige man. Als tandarts moet nog blijken, nu bij n controle was er niets aan de hand

De wachttijd was lang, maar de behandeling was top

Mijn afspraak was om 9.45, maar ik werd pas om 10.15 binnengeroepen. De behandeling/controle was effectief en beleefd. Voelde mij op mijn gemak.

Alleen maar klantvriendelijk gericht.

Ik kom er bijna mijn hele levensloop. Superservice is het juiste woord. Letterlijk ieder personeelslid is vriendelijk en behulpzaam. Snelle service en heel erg mooie locatie .

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.