Zeer correct en snel geholpen

Mevrouw Abrams is ervaar ik als een zeer vriendelijke en deskundige tandarts.

hygiënisch en persoonlijk

Mondhygiëniste geeft je oprechte aandacht, werkt erg hygiënisch en deskundig en is bijzonder aardig.

Uitermate tevreden

Zeer kundig en prettig persoon en goede interactie heeft met mondhygiëniste Chris, die ook kundig is op haar gebied

prima..

vriendelijke ontvangst... goede uitleg.... idiaal de aanmeldzuil.

Zoals gewoonlijk erg goed behandeld

Prima zorg

Top behandeling

Ik voel me op mijn gemak bij deze man.

Mijn nieuwe tandarts Wolfgang zeer professioneel en vriendelijk.

Na zeer goede ervaringen gehad te heb met tandarts Mackenbach die helaas met pensioen is nu wederom zeer tevreden over tandarts Wolfgang Binder. Zeer goede uitleg, snelle en pijnloze behandeling gehad.

Andere mondhygiëniste maar voldoende tevreden. Afspraken aan de believe maken/wijzigen moeizaam.

Goede informatie gekregen

Tevreden

Op tijd binnen geroepen en prettig geholpen.

Snel en vriendelijk

Snel en vriendelijk geholpen.

Ik heb het gevoel dat ze mijn angsten serieus nemen.

Dus voor het noodzakelijk kwaad :-) was ik aangenaam verrast.

tevreden over behandeling, toelichting en advies.

Behandeling was correct, goede toelichting gehad evenals het advies.

Goede en snelle behandeling.

x

Goed aardig

Goede afspraken. Goed werk

Fijn geholpen!

Nemen de tijd voor de behandeling op een rustige en prettige manier.

Fijne tandarts, heel vriendelijk

Hele fijne man en heel ervaren

zeer vriendelijk en duidelijk

je wordt op je gemak gesteld voor dat ze beginnen en leggen duidelijk uit wat er gaat gebeuren

Gematigd positief

Een paar jaar geleden duurde de kortste behandeling bij de mondhygiënist 25 minuten. De laatste 3 keer (met praatje) in ‘n kwartier weer buiten. De prijs alleen maar hoger. Dat blijkt in andere praktijken niet altijd zo te zijn. Ligt het soms aan de overname een paar jaar geleden? Rafi is een heel prettig en vriendelijk persoon, dus niks ten nadele van hem. Het systeem lijkt veranderd. Lekker anoniem.

Had iets beter gekunt

Er was naar mijn gebit gekeken omdat ik een prothese moet maar nu moet ik weer terug voor een afdruk van gebied te laten maken dat hadden ze eigenlijk meteen kunnen doen

Ik ben op tijd gezien door zowel Galina (mondhygienist - niet in lijst) en Mw. Abrahams (tandarts) . Behandeling verliep zonder problemen en informatie en uitleg was helder en duidelijk. Verder geen opmerkingen.

Goed en professioneel geholpen.

Goed advies voor behoud van gebit.

Zeer tevreden over mijn tandarts

Ik heb een vraag gesteld en die heeft zij in alle tevredenheid beantwoord.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.