Heel goede ervaringen

Verteld wat hij doet vriendelijke

Ben tevreden over behandeling

Vriendelijke ontvangst. Professionele behandeling voor zover ik dat heb ervaren. Afspraak op tijd behandeld.

Snel aan de beurt (op tijd), goede behandeling tandarts.

niet lang hoeven wachten goed geholpen

Afspraken goed op tijd

Afspraken worden goed gecommuniceerd en meestal op tijd afgehandeld.

Met Rafi al jaren contact naar volle tevredenheid

Vriendelijk en attent.

Ik ben graag bij de tandarts. Ik vind het een probleem om op de helling te komen door een handicap.Een lift langs de helling zou op zijn plaats zijn.

professioneel, zakelijk en goede adviezen

Prettig en kundig

Prettig en kundig

Behandeling weinig attent

Haastige behandeling Geen tijd voor overleg

Alleen maar migraine overgehouden

Mijn ervaring bij mondhygiënist is onprettig geweest. Mondhygiënist heeft haar werk wel goed gedaan maar ik heb er wel 3 dagen daarna met zware migraine rond gelopen en pijn aan mijn kaken. Ik kom volgende keer weer hoor, maar hoop dan dit niet weer mee te maken, anders is dat de laatste keer bij mondhygiënist. Mijn vraag is waarom heeft tandarts geconstateerd heeft, dat heel mijn tandvlees ontstoken is en mondhygiënist zegt dit meteen??? En ik heb totaal geen pijn aan mijn tandvlees gehad? Terwijl die dus ontstoken is?? Heel erg vreemd vind ik dit. Excuses dat ik naam v mondhygiënist niet heb onthouden.

Fijn en behulpzaam personeel!!

Zoeken altijd mee voor een oplossing.

Profesioneel

Volle aandacht en goede uitleg over de reiniging vh gebit.

Goed behandeld

Ik ben heel tevreden .

prettige behandeling

Zeer professioneel en patiënt gericht.

Keurig ontvangen, eerlijke en meedenkende tandarts en assistente. Stellen je ook gerust.

Zeer vakkundig, vriendelijk en ontspannen

Ondanks de lange zit , heb ik het als niet onprettig ervaren . Kwam over als zeer vakkundig en vriendelijk en zeer giede uitleg over wat er gedaan is

Uitstekende praktijk

Altijd vriendelijk benaderd. Erg snel em zeer behulpzaam.

Tegenvaller.

Ik had afspraak gemaakt voor combi mondhygienist en tandarts ( voor mij nieuwe tandarts) . Echter bleek de mondhygiënist een preventie assistent te zijn, die me aangaf dat ik over een jaar terug kon komen, maar na de bloedsnelle controle ( denk nog geen 5 min) moest ik maar een afspraak maken voor over een half jaar voor een vulling en een afspraak met een mondhygienist. Oftewel het was nog niet goed en diep genoeg schoongemaakt. Ik snap dat jullie geld willen verdienen maar dit voelt niet goed en heb t gevoel dat er veel omzet gedraaid moet worden, ten koste van mijn tijd en bankrekening. Viel me zwaar tegen

Was snel geholpen

Was op tijd aangemeld vis de zuil dat ging super snel fijn en was ook meteen aan de beurt dus fijn was dat

Mijn gebit is zeer grondig schoongemaakt, helaas doet mijn tandvlees nog veel pijn tussen de kiezen. Bij de tandarts is een overzicht gemaakt van mijn gebit. Ook dat is prima gegaan . Kortom ik ben tevreden over mijn tandarts bezoek.

Vriendelijk en goed behandeld

Snel en vriendelijk

uitstekend

deskundig en vriendelijk

Fantastisch geholpen

Beatrijs is een hele fijne tandarts, heeft me goed geholpen en ik ben erg blij met het resultaat.

Zeer correct en snel geholpen

Mevrouw Abrams is ervaar ik als een zeer vriendelijke en deskundige tandarts.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.