Geen lange wachttijd. vriendelijk personeel.

Goede uitleg met betrekking tot de behandeling en eventueel vervolg traject.

Vakkundig geholpen

Goede uitleg en snelle behandeling

Snel en efficiënt

Op tijd aan de beurt en efficiënte controle

Deskundig en zeer vriendelijke behandeling

Deskundig en zeer vriendelijke behandeling

Fijne tandarts!

Zeer kundig en klantgericht

Geweldige mondzorg van Rafi

Ik kom al vele jaren bij Rafi Quole. Wil nooit geen ander meer. Rafi is zee bevlogen in zijn werk, geeft goede adviezen en is zeer nauwkeurig.

lang wachten, wel goede nieuwe tandarts

Goede nieuwe tandarts, duidelijk advies, maar wel half uur na de afgesproken tijd, dus was te laat bij mijn vervolg afspraak

Echt aan te bevelen vakmensen bij centrum mondzorg, ik ben zeer tevreden

Goede behandeling en mooi op tijd

alles prima ge gaan dankje joke van dijk

alles naar wens gegaan dankje

Snel en doeltreffend

Klacht gemeld en zelfde ochtend verlost van pijnlijke tand!

Op tijd . Persoonlijke aanpak en topkwaliteit

Tevreden over de heer Hendrickx

Afspraak tijd overschrijd 25 minuten

Moet te lang wachten na mijn afspraak tijd

Zeer goed geholpen door zowel mondhygieniste als tandarts

Idem als boven vermeld Zeer goed en professioneel geholpen en op een prettige wijze ook, aardige mondhygiëniste en tandarts en beiden kundig ook

Goede en vriendelijke behandeling

Vriendelijke en goede uitleg.

Snel en goed geholpen

vakmensen

s morgens prothese gebracht smiddags tand getrokken geen pijn en snel gebeurd prothese op maat gemaakt en volgens vraag( wat misschien zou kunnen indien er tijdvoor was ) hersteld waar nodig was

Hele lange wachttijd

Hele lange wachttijd maar er bleek na 45 minuten wachten een andere tandarts beschikbaar en zij heeft me zo fijn behandeld, dat maakte het lange wachten helemaal goed!

Hele goede tandartsenpraktijk!

To the point en duidelijke uitleg van Wolgang

Beschamend

16:00 staat de afspraak gepland. İk wacht 20 minuten en niemand die mij informeert voor de vertraging. Vervolgens als ik aan de beurt ben mag ik na 2 prikjes verdoving weer 30 minuten in de wachtkamer wachten en bij het vragen waarom ik moest wachten, geeft de balie medewerkster aan dat ik niet moest mopperen en blij moest zijn dat ik werd geholpen. Nu vraag ik me af, had corien een slechte dag dat ze zo reageert? Of heeft ze iets tegen mensen met een kleur en een baard die ander achtergrond heeft?? Zeer onprofessioneel en racistische houding waarbij ik ook boos terug reageerde want niemand heeft het recht om zo te reageren. Als k geen vraag mag stellen, waarom zit ze dan daar?

very good and professional explanation

My doctor explained well what it is, and how the procedure will look in the future

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? No

Vriendelijk geholpen

Er is alleen een foto van mijn tand gemaakt en een antibiotica uitgeschreven. De tandarts kon niet goed op de foto zien wat er aan de hand was. Ik heb nu een andere afspraak gemaakt omdat ik nog steeds last heb.

Hele fijne tandarts

Ik heb aan Hendrickx een hele fijne, duidelijke en eerlijke tandarts. Ben daar heel erg blij mee en super tevreden over.

Controle altijd naar tevredenheid

We worden altijd prima geholpen. Af en toe wat uitloop, maar dat wordt netjes gemeld aan de balie.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.