VOLGENS AFSPRAAK KEURIG GEHOLPEN .

Bij de jaarlijkse controle wordt goed bekeken of alles nog juist is ,prima .

Goede tandarts

De link die jullie in de mail meesturen om de afspraak in de agenda van je telefoon te zetten is reuxe handig. Ook vjnd ik dat jullie zuiniger en respectvol met jullie assistenten moeten omgaan. De opvolger voor Ronad is ook top groeten, Henri Wouters

deskundig vriendelijk goede uitleg

prettig , deskundig, goede uitleg

In een woord “geweldig”

Iris en Rita zijn te samen een geweldig team als tandarts en assistent. Ze stellen je op je gemak, vragen hoe het gaat of er nog problemen zijn. Mochten er handelingen verricht moeten worden leggen ze uit wat ze gaan doen. Zelfs tijdens het werk houden ze je op de hoogte. Ze werken heel goed samen. Bij hun kom ik graag terug.

ik heb goede ervaring

Alles oke

Implantaat behandeling

Dr. Emami and the assisting team is very good. Very skilled doctor indeed . The reception is very kind and helpful. A total satisfaction, thank you all!

Geen klachten, goed te woord gestaan.

Goed geholpen; het ging om het maken van een foto en het kort bespreken ervan. Uitgebreidere bespreking volgt nog, dus verder niets over te zeggen.

uiterst goede oplossing voor probleem van slijtage bovenkant ondertanden

Voor zover ik als leek kan beoordelen prima en vakkundige zorg en een goede bejegening

heel goed geholpen

goede ontvangst volgens afspraak en goed geholpen

Fijne persoonlijke aandacht.

Wederom geweldig geregeld dat ik snel en vakkundig geholpen kon worden door tandarts Yushavia en assistent Linda. Maar ook even extra tijd nemen door (ik weet haar naam niet zeker) Farzanah mdie ter plaatse aan Yushavia ging vragen of ze voor mij nog een "gaatje" heeft om te helpen omdat de agenda helemaal vol zat de komende dagen net voor mijn vakantie. Toppie!! Kon direct de andere dag komen net voor mijn vakantie. Ik was zeer blij dat het zo snel is opgelost. Nogmaals bedankt Yushavia, Linda en Farzanah.

Goed en netjes werk geleverd

Waardeloos

Omdat mijn vorige mondhygiënist was gestopt met haar praktijk deze maar geprobeerd. Samengevat: meer dan eens zo duur en minder aandacht aan de reiniging besteedt. Wel direct getracht om me nog meer op kosten te jagen...ik ben zwaar teleurgesteld, en dat terwijl ik wel tevreden was over mijn tandarts daar.

zeer goed

zeer goeden ervaring zeer vakkundig en goeden uitleg.

Ervaring is prima

Goede uitleg tand verzorging, pijnloze behandeling.

Zeer kundige arts . Door duidelijke uileg kan ik relaxed de behandeling ondergaan.

Snel geholpen, fijn personeel.

Afspraken worden goed nagekomen en er wordt altijd verteld wat je kan verwachten. Aardig personeel en nooit lang wachten.

Vertrouwd, deskundig en betrokken

Je voelt je serieus genomen en vragen of probleempjes worden goed opgepakt. Voelt vertrouwd en professioneel.

Snelle handeling

Goed geholoen

Voel me op mijn gemak, geeft vertrouwen

Heb geen pijn op de belangrijkste feestdagen gehad,.. superfijn, Voel me goed geholpen, Dank aan Frederick..

Top praktijk, eerlijk, zorgzaam & professioneel!!

Bovengenoemde

Snel en goed geholpen

De orthodontist was enorm optijd, hij heeft mijn spalkje goed teruggeplaatst en mijn tanden rechtgezet. Erg positief, wel jammer dat er niet gecommuniceerd werd wat er wat gedaan etc.

Fijne behandeling

Lieve dame met goede zorg voor mijn tanden

Alles prima en snel

Ging iets mis met aanmeldzuil, ik gebruikte twee vingers. Vriendelijke balie medewerkster hielp. Niet hoeven wachten. Snel en goed geholpen.

Vriendelijke mensen, goede communicatie

De zorg is persoonlijk en efficiënt. Ik heb jullie al aan meerdere mensen aanbevolen.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.