Vriendelijk en klantgericht.

Zo gemoedelijk en vaktechnisch vertrouwd dat het ahw thuisvoelt.

Erg fijn en vriendelijk

Meneer is duidelijk en erg fijn en eerlijk over de behandeling

Heb het bezoek als zeer prettig ervaren

Heb het bezoek als zeer prettig ervaren. Ik kreeg een duidelijke uitleg en de eventuele risico's, die er aan verbonden zijn. Zeer professioneel.

snel en netjes geholpen.

Efficiënte en prettige behandeling. De olijfbomen aan de entree kunnen wel wat water gebruiken

Prettig personeel. Kundige behandeling

Tandarts Fréderic Hendricks is zeer bekwaam in wortelkanaalbehandelingen

Mijn ervaring was goed. Ik kreeg gelukkig voldoende verdoving en ik was blij dat het in 1 x kon in verband met geen eigen vervoer. Ik heb totaal geen napijn. Behandeling ging ook vlot. Zelf vind ik het altijd wel fijn iets meer uitleg te krijgen, of tijdens de handen op ernaar laten zien op de foto wat er dan niet goed is. Waarschijnlijk interesseert niemand dat behalve ik. Ik had er nu bij de foto ook zelf om gevraagd. Nilab vind ik ook aardig, meedenkend en behulpzaam. Helaas heb ik met tandarts Landman jarenlang slechte ervaringen. Daarvoor met Sofie wel goede. Dus dit cijfer is voor de beoordeling van Tandarts Hendricks. Aanbevelen doe ik nooit. Bij niets, iedereen heeft andere ervaringen of wellicht een andere tandarts.

Super helpful with appointments planning

Bedankt voor de flexibiliteit ivm met het inplannen van de afspraken

Onvoldoende gerichte oplossing na rebase

Het boven gebit zat te los, rebase voorgesteld door Orson en een afspraak is door hem hiervoor gemaakt. Dit was helaas niet bij Orson maar ik kwam terecht bij 2 dames, die meer met zich zelf bezig waren dan met mijn probleem. Wisten niet eens waar ik voor kwam. Het eerste wat ze vroegen wat komt u doen! Uitgelegd dat boven gebit te los zat, maar dat was volgens hen niet zo, ondanks dat Orson dat aangegeven had. Dus werd ik weer weggestuurd ook al zij ik dat het te los zat. Had nu maar weer even geprobeerd zonder hulp en aanpassing te kijken of ze gelijk hadden, maar na een aantal weken uiteindelijk maar opnieuw afspraak gemaakt omdat boven gebit echt te los zat.Orson was het hiermee eens, nu wel door hem een rebase gemaakt. Helaas zit het gebit na de rebase zowel boven als onder voor geen meter. Kan er niet mee kauwen. Nu al 3 keer terug geweest om probleem op te lossen, er wordt even wat weggesleten (!) en dan zou het weer goed moeten zijn. Proberen maar wordt er dan gezegd. Helaas nog steeds niet goed, nu een scherpe kant rechts onder aan ondergebit , bij kauwen drukt dit in het tandvlees, dus kauwen kan niet, pijn aan boven gebit en gehemelte en na slijpen steeds. Had beter niets kunnen laten doen, nu kan ik al een week niets kauwen, ben inmiddels 5 kilo afgevallen, dat kan zo niet verder gaan en nu moet ik het nog steeds doen met pudding en puree, al 1,5 week lang, dit kan toch nooit de bedoeling zijn dat je na een rebase niets meer kunt eten en niet kunt kauwen van de pijn.Ben dan ook uitermate absoluut niet tevreden over de rebase die is gedaan, en de oplossingen die worden uitgevoerd zodat het gebit zowel onder als boven zit zoals het hoort te zitten.Al tientallen jaren bij deze praktijk maar nog nooit zo veel problemen gehad. Jammer dat het zo moet. Er moet nu eindelijk een goede oplossing komen, anders dan maar een klacht om de juiste behandeling en oplossing te krijgen.

Super fijn geholpen

Altijd vriendelijk en fijn geholpen

Balie en tandartsen deden allemaal een stapje extra om, ondanks grote drukte, mij zsm te helpen.

Zeer snel zo goed mogelijk geholpen.

Prettige en nauwkeurige behandeling!

Joke heeft mij behandeld, zij staat niet in de rij om aan te kunnen klikken, bij dezen dus. Prettige persoon en vakkundig!

Fijne vriendelijke mondhygiëniste en tandarts.

In orde

Gewoon goed….

Tevredenheid

Alleen maar goede ervaringen met Frédéric Hendrickx, ben een van zijn eerste patiënten vanaf dat hij bij de gebroeders Mackenbach is begonnen in Eindhoven en ben met hem meeverhuisd naar Waalre.

klantvriendelijk

vriendelijk, professioneel en klantgericht.

Hele fijne praktijk

Hele fijne praktijk met kundige tandartsen

Na telefoontje kon ik snel terecht

Na enkele dagen tandpijn kon ik snel komen, bedankt voor de snelle service

Blij met mondzorg Waalre

Als er problemen zijn word je vriendelijk tewoord gestaan en een afspraak is dan snel gemaakt. Fijn dat je ook een reminder krijgt via de mail.

Vriendelijk en kundig

Perfect is zeer goed behandeld

Alles is beter verlopen als dat ik gedacht had

uitstekend.

Ondanks dat er toch het nodige moest gebeuren heb ik het niet vervelend gevonden, en samen was het een goed team.

Zoals gewoonlijk weer prima!

Zoals gewoonlijk weer prima!

Prina

Prima praktijk. Geen lange wachttijden. Vriendelijk personeel. De laatste jaren wel erg veel wisselende tandartsen waardoor je nooit langere tijd dezelfde tandarts hebt.

Wel goed behandeld

Voor twee afspraken twee keer moet komen. Is vervelend als je 40 km moet rijden

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.