zeer tevreden over behandeling.

Goede behandeling en voorlichting.

Op tijd, vakkundig en prettig behandeling!

Professionele omgeving.

Voelt vertrouwd

Moest te lang wachten voor mijn afspraak

Behandeling was goed en verdere afspraak gemaakt moest lang wachten na mijn afspraak tijd

Netjes en snel

Het kan lastig zijn om voor zoveel klanten een goede planning aan te houden. In het verleden heb ik bij een andere praktijk altijd lang in de wachtkamer gezeten. Dat is hier niet het geval. Het wordt goed ingepland en de tandarts levert goed werk. Ik ben zeer tevreden!

Een goede behandeling

Behandeling met zorg en aandacht

Vertrouwde aanpak

Ik had weer een positieve ervaring bij mijn vaste tandarts. Kun en communicatief.

Hele fijne praktijk

Hele fijne praktijk alles onder een dak

Wordt netjes en goed behandeld

Er is ruim aandacht voor je, alles wat ze doet verteld ze. Nadien een prettig en schoon gevoel.

Adequaat geholpen

Adequaat en snel geholpen bij een kies breuk

Fijne mensen die er werken.

Ik kan er niks slechts over zeggen zeer professioneel personeel en altijd goed geholpen.

Prettig behandeld, duidelijk en goed

Vakkundig en vriendelijk

Zeer serieuze controle

Vlotte, deskundige behandeling

Rafi is altijd prima

Goede uitleg en advisering

Klein kiesje getrokken, rampzalig uitgepakt

Agspraak staan vanwege pijnlijke kies, en bij de vrouw een afgebroken kies, wachttijd 8 WEKEN, na aandringen wachttijd nog maar 4 weken. Ik heb nog nooit zo veel en lang pijn gehad na trekken van (kleine) kies op donderdag (spoedje, in paar minuutjes eruit en weg, toen begon de lijdensweg pas echt). Bijna week later en kan mijn kaken nog maar 5 mm open, niet genoeg om te eten, een week lang nu al. Mijn kaak lijkt ontwricht, kaakscharnier / spieren te veel beschadigd. Vreselijke pijnen en al een week zwaar opgezwollen kaak en kan nog steeds niet eten, zelfs soep is zeer pijnlijk op te slurpen, want zelfs klein lepeltje kan niet meer in mijn mond. Geen nood , had gisteren alweer een afspraak staan, maar die is bij Mondzorg uit de agenda verdwenen, gelukkig was er een nieuw tandarts die alsnog even tijd maakte en fotoos maakte. Er zou geen echte ontsteking meer zitten, maar kaakscharnier/ spieren zijn veel te zwaar belast. Nu ondanks enorme hoeveelheden pijnstillers en anti-biotica van een andere (spoed)tandarts nog steeds niet kunnen slapen van de pijn en niets kunnen eten van de pijn. Ik ben geen watje maar in 50jr dit nog niet meegemaakt. Een week later, uitgeput van pijn, niet eten en niet slapen, voel ik nauwelijks verbetering. Enige optie is veel te veel paracetamol blijven nemen, om het minder ondraaglijk te maken.

Zeer tevreden.

Klantvriendelijk en naar wens de behandeling ondergaan.

Correct en vakkundig

Correct en vakkundig Heel netjes en vakkundige mondhygiëniste met duidelijke adviezen en men neemt de tijd.

Goed geholpen door de tandarts

Dentist cleaning teeth

Great service, always make you feel confortable.

Lastige behandeling, goed uitgevoerd.

Op afgesproken tijd behandeld.

Prettig en vakkundig geholpen

Fijn dat er aandacht was voor de gevoeligheid van mijn tandvlees door de diepe pockets. De behandeling was uiteindelijk pijnloos.

voelde niet als patient maar als verdienmodel.

voelde niet goed. de kwaliteit kan ik niet beoordelen, maar de eerste indruk ok.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.