Wordt met zoveel zorg en keurigheid behandeld.

mijn ervaring over mondzorg waalre is erg goed

je word op tijd geholpen, is erg vriendelijk en er word uitgelegd wat je eventueel niet helemaal goed doet

Uitstekend duo

De gecombineerde behandeling met Frederik en Kris is al jaren top.

Uitstekend!!!

Ben zeer tevreden over tandarts Hendrickx Hij is een zeer kundige tandarts

Iedereen erg aardig

Prettige behandeling

Snel , goed en prettig geholpen aan mijn mondelinge ongemak

Heel fijn gezelschap van Tandarts en assistente, heel fijn &goed.. Hun naam is mij in alle gedoe vergeten

Netjes op tijd

Aardige mensen maar alles moet te gehaast

Altijd vriendelijk personeel maar er is altijd haast en je voelt dat je eigenlijk weg moet dus tijd om rustig vragen te stellen is er niet. Dit levert stress op en is een serieuze reden om op zoek te gaan naar een praktijk die meer tijd hebben voor de cliënt. Als die nog bestaan. Daarnaast zit er veel verschil tussen adviezen van behandelaars. Vorig jaar een begroting gehad voor een beugel, dat was een keer kijken en toen kreeg ik een schatting van tijd en een bedrag door. Dit jaar nogmaals een begroting willen hebben omdat de tarieven landelijk gezakt zijn en toen moesten er plots meteen gebitsmodellen gemaakt worden en een boel foto’s en mocht ik €200 afrekenen. 5 weken wachten en toen een gehaast consult om de uitslag te bespreken en nog eens €175 afrekenen. Ik wist vantevoren niet dat deze bedragen er bij hoorden en voel me dan ook een beetje in de zeik genomen. Ik wilde alleen een schatting van de kosten en nu sta ik al met 1 been in de behandeling met het gevoel dat je niet terug kan omdat je al flink hebt betaald. Echt heel jammer.

Vakkundig

Stuk uit kies vakkundig en snel hersteld

Heel goed

We waren door omstandigheden te laat. Het was eigenlijk pauze tijd maar mijn dochter werd toch geholpen. Dit waarderen we enorm.

heel goed geholpen

Geeft vertrouwen

Werkt heel prettig, vriendelijk en zeer precies

Goede behandeling

Goede en nauwkeurige behandeling, merkt zaken op die nader bekeken moeten worden.

Slecht ontvangst

Heel onvriendelijke ontvangst gekregen. De Tandars zelf, Dr. Sari was super vriendelijk, kundig en vakbewaamd waar we wat aan hebben gehad + zijn snelle service en positiviteit heeft het goed gedaan. Beoordeling van een praktijk zit vaak in de manier waarop men ontvangen wordt, dat is helaas vrij slecht. De dr. die ons behandeld heeft staat niet in de lijst dus wordt deze vanzelfsprekend even specifiek benoemd, hulde aan de arts!

Geweldig!

Totaal van me tandarts angst af! Na jaren rondlopen met angst heb ik dit nu totaal niet meer

Prima ervaring

Prettige tandarts en assistente

ontvangst, wachten, behandelijng ... alles prima

zie eerder

Was pijnlijk deze keer

Moest implantaat worden verwijderd deze zat verdomde vast dus duurde even en was pijnlijk Mede daardoor miste ik de tips hoe nazorg te plegen Daar is verbetering gewenst

Afspraak was verkeerd gepland maar behandeling prima.

Na een half uur wachten bleek dat er een controle was gepland in plaats van een vulling. Toch heeft de tandarts de vulling geplaatst met prima resultaat

Te lange wachttijd.

Vooral als je maar kort van huis kan ivm een demente echtgenote die thuis zit is iedere minuut wachten te lang. Twee uur afspraak en na kwart over 2 aan de beurt is jammer. Een reden om maar niet meer naar de tandarts te gaan. Maar verder keurig behandeld.

Goed.

Dat ik moet betalen voor de rekening.

Vriendelijk en rustig ontvangen, pijnloze gebitscontrole!

Ik heb van vroeger uit een angst stoornis voor de tandarts opgebouwd is nu al stukken verminderd, Hiervoor mijn dank, E. Verbaant

Uiterst correct verzorgd

mijn prothese is prima gerebased.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.