Voorzichtig, begaan en professioneel

Geholpen door Beatrijs Landman en haar assistent (Marjo?) bij het trekken van een kies wat ik erg spannend vond. Heel erg begaan en super voorzichtig ging ze te werk en kreeg ik een hand van haar assistent. Ze waren echt begaan met mij als patiënt en de kies is er heel netjes uitgehaald. Het viel me mee echt door hun 2.

Het heeft niet lang geduurd

Ik voel dat ik weer schone tanden heb

Wachttijd onacceptabel woe 21 januari

Had afspraak met mondhygiëniste en aansluitend tandarts. Mondhygiëniste verliep prima, maar ik ben na méér dan een uur gewacht te hebben op de tandarts opgestapt, Als dit weer gebeurt zoek ik een andere tandarts.

Heel fijn

Heel fijn.

Goed behandeld

Altijd fijne tandarts geweest zeker met meneer ijsbouts

Akkoord

Behandeling OK en niet meer

Uitstekende plaats voor tandheelkunde

Ik ben hier altijd uitstekend behandeld, voor zowel mijn implantaten als bij de mondhygiëniste.

Kundig en vriendelijk.

Geven goede uitleg en heel vriendelijk

zeer correcte behandeling van de mondzorg

goede ,prima behandeling bij de mondhygieniste met daarop aansluitend het bezoek aan de tandarts. Alles bij elkaar bijzonder vriendelijk en snel.

Vriendelijke en deskundige behandeling

Vriendelijk ontvangen. Op een nette manier behandeld. En een goede uitleg van de behandeling.

Prettige sfeer, goed geholpen

Ik woon in Eindhoven, heb daar een tandarts, maar moest vanwege specialistische zorg naar het centrum. Heb er ongeveer een uur over gefietst (niet de kortste weg), kwam net op tijd aan. Ik werd vriendelijk ontvangen, door de balimedewerkers, maar ook door assistent en de tandarts zelf. De tandarts heeft naar mijn gebit gekeken, uitgebreid uitgelegd wat er aan de hand was en wat zijn advies is. Vervolgens een offerte gekregen via email. Precies wat ik verwachtte.

Super fijn bezoek

Goed advies gekregen, werd fijn behandeld en er werd te tijd genomen. Mijn dochter is ook In behandeling en heeft het ook al Prettig ervaren.

Alles is soepel verlopen.

Goede ervaring

contact opgenomen, dezelfde dag nog afspraak voor behandeling

vriendelijke , vakkundige tandarts

Kan gewoon niet beter

Helemaal goed

Goed en met zorg geholpen

Gevoel dat er met aandacht wordt gewerkt.

Zoals altijd : prima!

Een tandarts bezoeken doe je niet voor je plezier! Bij Mondzorg altijd prettig, (voor zover dat kan)

Het was perfect

Zoals gewoonlijk zeer tevreden, dus lijkt het mij niet zo zinnig om elke keer dezelfde vragen te beantwoorden omdat jullie die al hebben.

vriendelijk en deskundig

een prima behandeling gehad door de mondhygieniste. Vriendelijk, deskundig, geen vervelend gevoel.

deskundig en goede service

Tevrede 9

Met deze simpathieke tandartz Bem ik zeer te vrede

Prettig contact met tandarts. Vakkundig

super arrogant bedrijf geworden en véééél te duur.

sinds de overname van oude eigenaar zijn de prijzen 100% duurder geworden zelfs voor normale behandelingen die door u nu heel duur worden omschreven als "consult parodontale nazorg en vroeger gewoon mond hygiënist genoemd werd. Prijs euro 115.00 Ook de prijzen van implantaten zijn schrikbarend in prijs omhoog gegaan en zijn "elders" veel goedkoper

Gewoon goeie praktijk.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.