Ivm klachten, binnen 3 dagen op consult

Weer lang moeten wachten

Deskundig, meedenkend en vriendelijk

Deskundig, meedenkend en vriendelijk

Fijne professionele

Heel bekwaam, nauwkeurig en vriendelijk. Ik heb meerdere dingen gehad en doen ze altijd goed.

Snel en duidelijk

Super goede service!

Kwam met een klacht aan een kies bij de balie. Er werd meteen gekeken of er toevallig een tandarts wat tijd vrij had. Ik had geluk, en werd meteen van mijn klachten verlost! Fantastisch in deze jachtige tijd!

Prettig ondanks verlies van 1 kies

Iris houdt je voortdurend op de hoogte van wat ze doet ook buiten haar terrein, de mond, brengt ze me op de hoogte dat ze bloed in mijn oog ziet, ik zal naar de oogarts gaan.

Een geweldige mondkliniek !!

Vakmensen op een vriendelijke wijze !

Prima geholpen

Snel van klacht af geholpen

Heel tevreden met tandarts Sing en Linda

Goed en professioneel zowel van de arts als assistente

Goed en professioneel zowel van de arts als assistente Duidelijke uitleg van wat er ging gebeuren en ook tijdens de behandeling. Alleen mag de radio iets zachter

Uitstekende mondhygiënist

Zo goed dat ik me soms afvraag wat een tandarts daar nog aan kan toevoegen.

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk, stellen je gerust,leggen alles heel goed uit

Goede uitleg over de mogelijkheden

Positief

Goed en zorgvuldig gedaan

Zowel de mondhygiënist als de tandarts hebben naar tevredenheid mijn tanden behandeld

Voet altijd als een topschoon gebit als ik naar buiten loop met deze vriendelijke behandeling

Fijne tandarts en een rustige man

Nieuwe tandarts bevalt goed

Voor het eerst bij de vervangende tandarts. Erg vriendelijk, en ik voelde me op mijn gemak.

Goed geholpen

Olson weet van wanten.

Snel geholpen.

Helemaal goed!

Heb heel mijn leven al extreem angst voor de Tandars , maar hier geven ze me toch een goed gevoel.

Prettig geholpen

Goede professionele organisatie

Snelle service: na schade aan kies op woensdag avond in de vakantieperiode , kon ik donderdag ochtend meteen een afspraak maken, en om 12.00 was ik geholpen door een aardige tandarts en assistente, en blij met mijn gerepareerde kies.

Patiëntvriendelijk

De zorgverleners gaan zorgvuldig en patientvriendelijk te werk.

Heeft ervaring is te zien

Als goed

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.