Prima verlopen. Geen op-en aanmerkingen

Zie boven.

Goed en secuur

Fijne tandarts. Heeft mijn vulling seccuur uitgevoerd

altijd fijne ontvangst bij de receptie en meteen nieuwe afspraak maken voor over 6 maanden. en

al jaren prima behandelingen.

Ik vind dat ik van het begin af aan niet goed geholpen met mijn prothese.

Te lang afgewacht voor verbeteringen werden aangebracht. Van begin af aan is het mis gegaan. Communicatie niet goed verlopen. In een woord het is nu na maanden nog steeds niet goed. En de rekeningen krijg ik toch, dat vind ik niet kloppen. Ik zou graag een gesprek hebben met een persoon erbij om mijn klachten serieus te bespreken. T Vermeulen-Krijnen, 18-03-1946

Uitstekend geholpen door mevr Abrahams

Door mevrouw Abrahams geholpen een zeer deskundige en vriendelijke vrouw

Altijd vriendelijk altijd behulpzaam want ik loop slecht

Ik ben helemaal teveden.

Ik heb alleen maar positieve ervaringen.

Kennis

Kundige mensen met geduld en goede uitleg over het proces. Ik voel mij op mijn gemak en (verassend) niet angstig. Erg tevreden en kan iedereen aanraden hier te komen.

Prettig

Omdat ik bang ben van de tandarts,ben ik gerust gesteld. Iets wat ik belangrijk vindt.

Uitstekend. Iedereen die ik ken weet waar mijn klik gebit vandaan komt daar maak ik reclame over.

Goede en zorgzame behandeling(en)

Zeer tevreden en zeer persoonlijke en bekwame behandeling en adviezen. Helaas is voor mij de afstand Den Haag Waalre een punt van zorg.

Administratie zwaar beneden pijl

De gemaakte afspraken watbetreft facturatie worden na meerdere malen nog steeds nier nagekomen. Deze review staat los van de expertise van dhr W. Binder. Over deze tandarts ben ik na het vertrek van Ronald meer dan tevreden en wil hem voor de toekomst graag behouden. Dus tandarts technisch zou ik centrum mondzorg aanbevelen

Gezellig.

Erg tevreden!

Serieus genomen, naast het controleren van mijn gebit werden al mijn vragen duidelijk beantwoord.

Gewoon oke

Alles oké en zeer vriendelijk en duidelijk

Fijne praktijk

Kon meteen terecht met een losgelaten kroon

Erg prettige omgang met personeel en goede behandelingen.

Ik ben bij verschillende praktijken geweest hier word tijd genomen om je te helpen en het resultaat mag daar zijn!

Snelle en deskundige oplossing voor mijn probleem

Na mijn melding kon ik binnen 2 dagen terecht bij de tandarts. Hij heeft mijn probleem snel en deskundig opgelost.

Behandeling prima, echter nakoming van afspraaktijdstip super slecht!

Afspraak om 10.00u. na 20 min. geïnformeerd bij de balie of de aanmelding wel goed gegaan was! Kreeg de mededeling dat de tandarts 30min. uitloop had!!!!! Ik had de keus nieuwe afspraak of nog 10 min. wachten! Gekozen voor het laatste! Onvoorstelbaar! Werd wel excuses gemaakt! Dit was niet de eerste keer , gebeurt regelmatig, echter dit overtrof qua tijdsduur alles! Planning schijnt moeilijk te zijn en waarschuwen bij overschrijding van afspraaktijd helemaal!!!!

Ben al vanaf dag 1 patiënt bij Quole

Erg aardige mensen achter de balie Mijn tandarts is erg goed en vriendelijk De assistente was heel erg lief en belangstellend

Mooi op tijd en prima behandeld

Vriendelijk, attent, volop parkeerruimte.

Uitstekend behandeld

Van intake tot uitvoering prima gegaan. Goede uitleg/toelichting. Vriendelijk personeel en professionele houding. Fijne ervaring.

Zeer kundig!

Enorm gespannen voor de afspraak vanwege eerdere vervelende ervaringen in het verleden. Maar Tandarts Jawad was zeer rustig, begripvol en hoorde mijn wensen als Patiënt. Behandeling is goed gegaan en de zenuwen gingen al snel naar de achtergrond dankzij het kundige handelen van mijn Tandarts.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.