Snelle service en een goed advies!

In december jl. heb ik een wortelkanaalbehandeling gehad en enkele maanden later was er een ongemakkelijk gevoel in mijn mond, ongeveer ten plaatse van de behandeling. Dit gaf me een onzeker gevoel en na contact met Mondzorg Waalre kon ik binnen een paar dagen op controle komen. Gelukkig bleek alles prima en was er een ander onschuldig euvel. Er werd netjes uitgelegd wat er aan de hand was en wat ik er aan kon doen. Inmiddels zijn we een paar dagen verder, is het advies uitgevoerd en voelt mijn mond een stuk beter. Dank je wel Stephan & team!

HELEMAAL OK

klasse vriendelijk en snel, helaas lectuur niet bijzonder! Sana staat niet bij behandelaars

Weekend een tand afgebroken. Afspraak gemaakt en kon meteen die middag komen. Super geholpen

snel en goed

Na mijn aanmelding werd ik snel geholpen . Had een probleem met een te los zittende onderprothese en is snel verholpen

Heel goed

Prima tandarts en mondhygiënist

Al jaren zeer tevreden

goed fijn geholpen

onpersoonlijk en alleen gefocust op winstbejag

rekeningen worden alleen maar hoger en staan niet in verhouding met de geleverde mondzorg. consult parodontale nazorg van 20 minuten kost 114.00 euro en is ruim 50% duurder geworden sinds overname van Eijsbouts. Als klap op de vuurpijl durven jullie ook nog 1,95 extra te factureren als je de factuur per post laat versturen . Schaamteloos ....

Prima ervaring

Prima ervaring. Kundige tandarts.

kort en krachtig goed

Controle en schoonmaken kunst gebit.

Altijd goed

Gewoon prima

Zeer professioneel

Ze neemt tijd voor patiënt Ze legt alles uit van de voren wat ze gaat doen .

Ben zeer tevreden

Het was deze keer een consult om te kijken wat de mogelijkheden zijn om iets aan de ondervoortanden te doen. Ik kreeg een goed advies. Maar het wordt wel een dure behandeling. Dat zullen jullie wel vaker te horen krijgen. "Wat is de tandarts duur".

Ben zeer positief

Zowel tandarts als mondhygiënist zijn heel vriendelijk en deskundig

Super goed en fijn geholpen!

Duidelijke uitleg en namen echt de tijd voor ons drietjes. Erg fijn ervaren! Kortom; tandarts Hendrikx is een topper!!

Deskundig en vriendelijk

Goed geholpen, kreeg antwoord op al mijn vragen en ze namen alle tijd

het ging niet van een lijen dakje helaas

Door de ontstuimendewind was ik te laat op mijn afspraak.bij de mondhygiënist. Door de drukte aan de balie kon ik me niet aanmelden. De mondhygiënist stond al op mij te wachten. Met haar naar de behandelkaner gelopen. Daarna kon ik wachten op de tandarts in de wachtkamer. Helaas niet aan gedacht of gewezen dat ik mij nog moest aanmelden. Mijn behandeltijd was aangebroken. Werd niet opgehaald en de wachtkamer was leeg als ook de balie. Zag gelukkig nog een assistent lopen en die heb ik aangesproken. Zij ging kijken in het systeem en ging verder voor mij kijken. Even later werd ik opgehaald voor mijn afspraak bij de tandarts. Normaal gesproken maak ik na afloop van de behandeling nieuwe afspraken maar de balie was leeg en er was niemand te zien ben maar naar huis gegaan. Sorry voor het lange verhaal.

Goede envriendelijke zorg

Echt heel tervreden, goede arts met perfect heldere uitleg.

Erg goed geholpen. De arts de me heeft geholpen nam echt de tijd om uitleg te geven. Hij tekende zelfs uit wat hij gedaan had. Er was tijd voor uitleg wat een patient op zijn gemak stelt en de behandeling liep erg goed.

Heel goed alles ging naar wens.

Heel prettig en goed geholpen

Vriendelijk en goede info.

Vriendelijk, duidelijke uitleg (ondanks wat taalproblemen), correcte, vakkundige behandeling.

Klantvriendelijk en een huiselijke sfeer

Klantvriendelijk, ik kom hier al jaren.

Kundig advies en fijne zorg

Wederom terug gekomen bij de mondhygenist voor een afspraak. Een oude kwaal erkende zij wel als noodzakelijke doorwijziging. Hopelijk binnenkort een passende oplossing.

Het gaat goed.

Behalve mijn kunstgebit, het schiet niet op om het goed te krijgen.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.