Snelle en pijnloze behandeling

Een nauwkeurige en snelle behandeling, nergens pijn van gehad. Erg prettig, maakt naar de tandarts gaan minder erg.

Als steeds goed

No nonsens/ keurig volgens afspraak/ kundig

Heel goed geholpen

Fijne tandarts en assistent en heel aardig

Ik ben prima geholpen

Vriendelijk meisje

Perfect en vakkundig geholpen

Ben zeer tevreden!

Goed geholpen!

Vriendelijk behandeld

Deskundig,en mooie lokatie

Was tandarts ziek maar toch hebben ze gezorgd dat mijn afspraak doorging

Dat mee denkers en mee helpers zijn

Vrij goed

Vriendelijke mensen

Zoals altijd heb ik het nu ook weer als zeer prettig ervaren.

Ik zag er best wel tegenop maar Ravi stelde me meteen op mijn gemak. Volgende afspraak staat voor Januari.

Zie veld hieronder

Vriendelijk en professioneel

Deskundige behandeling maar graag betere info

Zeer deskundige implantoloog, maar de info die je na de operatie meekrijgt, vond ik veel te summier. Ik heb zelf die van het Catherinaziekenhuis geraadpleegd en vroeg me af waarom jullie die info niet overnemen en meegeven aan de patiënt. Ook zaten diverse hechtingsdraden vast in de schroeven, waardoor na 3 dagen de afdekschroef eruit viel. Je schrikt je rot. Geen info hierover in de 'folder'. De tandarts die de schroef terugzette, ging niet in op mijn vragen en zorgen. Zei alleen 'alles goed!' Weken later, bij de mondhygiëniste, bleken er nog steeds hechtdraden vast te zitten in de schroeven. Waarom had bij jullie niemand dat gezien?

Deskundig en klantvriendelijk

deskundig en klantvriendelijk

Prima service en een betrokken behandelaar

Bij jaarlijkse controle had ik paar weken daarvoor lichte klachten gehad. Op de foto bleek er toch een plekje te zitten. 2 (!!) dagen daarna kon ik al behandeld worden.

Fijne tandarts fijne praktijk

Hele Fijne en goede tandarts

Fijne en klantvriendelijke praktijk

Ik kom hier al jaren ook al woon ik niet meer om de hoek, omdat het zo’n fijne praktijk is.

vriendelijk , betrokken, kundig

Ik word altijd zeer vriendelijk ontvangen. Er is altijd interesse in: hoe het gaat zowel op vakgebied als prive. Sfeer is heel ontspannen en krijg altijd goed advies over wat er nodig is aan behandeling en wat niet. Dat wordt dan ook vakkundig gedaan. Voel geen enkele spanning om naar de tandarts te gaan.

Goede correcte een zeer kundige zorg gekregen

Rafi liet mij niet lang wachten. Daarna ging hij mij voor naar de behandel kamer. Na de uitleg moest ik mijn protheses uit doen en begon hij de implantaat zuiver te maken. Daarna nog ff overleg gehad en hartelijk afscheid genomen.

snel en kundig geholpen

na een vulling verloren te hebben bij een beet in een appel kon ik snel terecht en ben goed geholpen.

Zeer goed geholpen

Bij problemen word het goed opgepakt Goed advies er word meegedacht

Een behandeling vol aandacht.

Ik kom al sinds mijn kinderjaren in deze praktijk. En nu met mijn eigen dochters. Er is altijd veel aandacht en er wordt goed mee gedacht. Mijn dochters komen altijd met veel plezier.

Pas 1 afspraak gehad.

Vriendelijk en "to the point".

Goed advies, goede behandeling

Deskundig, maar weinig binding met patiënt

Jammer dat tandartsen vaak wisselen zonder verdere aankondiging. Opeens heb je weer een nieuwe tandarts, zonder eigen betrokkenheid. Een melding vooraf of een keuze zou prettiger overkomen

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.