Altijd fijn !

Super zoals gewoonlijk !!!

Zoals gebruikelijk, gewoon goed

Gewoon goed

afspraak kon op korte termijn. Wachttijd bij afspraak kort en behandeling snel en vakkundig

Goed, moest alleen deze keer wat langer wachten op de mondhygeniste.

Ik kom al jaren bij Mondzorg Waalre, en de ervaring is overwegend goed tot zeer goed. Tandarts Mackenbach is een verandeming als tandarts, die de juiste dingen zegt en doet. Mondhygeniste heb ik in de afgelopen jaren 4 of 5 gehad, enige consistentie zou gewenst zijn. Liane, was zeer en zeer goed, de andere heb ik helaas niet onthouden, jammer dat ze weg is.

Heb nog nooit zo’n fijne tandarts gehad

Goeie communicatie. Precies werkende tandarts

Goeie tandarts, communiceert goed, neemt de tijd Weet even niet meer haar naam.

Prima, deskundig, neemt de tijd

Prima, deskundig geeft een duidelijke uitleg. Neemt de tijd voor je.

uitstekend!

zeer vriendelijke en goede behandeling bij tandarts en mondhygiëniste!

ervaring is OK

Ervaring is OK

Fijn geregeld

Was fijn geregeld in 4 weken nieuwe prothese

Top.

Goede, vakkundige en snelle behandeling.

vrij snel en goed geholpen

Prima behandeling . Vriendelijke omgeving .

Leuke ontvangst . Prima en vakbekwame mensen . Chapo

Duidelijk en vriendelijk

Goede uitleg maakt voor mij de behandeling begrijpelijk.

Erg tevreden

Super vriendelijke mensen aan de receptie, en uiteraard de tandartsen niet te vergeten erg kundig en niks is te veel

Prettig behandeling en zorgvuldige aandacht

Professioneel en persoonlijk

Goede behandeling; duidelijke uitleg. Voelde me ‘in goede handen’

Vriendelijk in de behandeling. Zakelijk in het oordeel!

gemotiveerde mensen

ik had een heel fijne ervaring

Attent en zeer behulpzaam

Ik ben een hele moeilijke client bij de tandarts, de tandarts en assisstente zijn heel meelevend en zorgzaam, wat heel fijn is!

Top service

Kon op het allerlaatste nog terecht

Goed gedaan en pijnloos!!!

Prima werk geleverd , ik had maanden kiespijn kunnen voorkomen door eerder te gaan , dat doe ik een volgend keer. Of de foto's nodig waren weet ik niet , mijn probleem was zo ook wel zichtbaar. Nu nog hopen op een even milde rekening.

Gewoon prima

Ben al jaren heel tevreden over mijn tandarts!

Goed gerust gesteld

De tandartsen stellen je gerust als je bang bent voor de tandarts (zoals ik). Zeer fijn geholpen en op mijn tempo

Een goede vriendelijke en behulpzame behandeling

Een goede vriendelijke en behulpzame behandeling

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.