Vriendelijk en deskundig

Controleafspraak als eerste op de dag; vriendelijke ontvangst, mooi op tijd, prettige controleafspraak. Bij het maken vd vervolgsfspraak prima en klantgericht geholpen.

Goed geholpen

Weet wat ze doet!!!

Kundig en aardig .

Goed geholpen

alles goed geregeld

Het is okay.

De tandarts was goed. Helaas sprak ze gehaast, niet duidelijk genoeg qua taal en achter een mondkapje. Dat maakt het moeilijk om alles goed te verstaan. Jammer. De praktijk had bij mij een goede indruk van heel vroeger toen de praktijk werd gerund door een tandarts samen met zijn vriend.

ik ben zeer te vreden ik kon meteen terecht en ze hebben voor mij ook gezorgt dat ik eerder bij de kaakchirurg terecht kan bedankt daarvoor

Goede zorg en efficiënt werkniveau.

Zoals ik al had verteld, goede zorg. Klein maartje... De mondhygiëniste wilde mij vaker dan eens in het half jaar zien. Twee keer per jaar vind ik meer dan voldoende en dat icm tandarts bezoek (controle).

Tevreden

Ik heb een zeer kundige tandarts die alle tijd neemt en meedenkt.

Helemaal Top

Ruim aandacht en goed advies

correct en prettig

volgens afspraak en kundig

Vakkundig

Ik voel me op mijn gemak, terwijl ik schrik heb bij de tandarts

Ga altijd met een goed gevoel weer weg.

Altijd uitstekend

Altijd uitstekend

Altijd vriendelijk! En nooit lang wachten!

Kom hier al jaren en heb nog nooit lang moeten wachten in de wachtzaal, altijd vriendelijk geholpen, Top! Bovendien een hele fijne tandarts

Goede ontvangst aan de ballie. Wachttijd kort

Goede verzorging. Een slechte afspraak en uitvoering. Te lange wachttijd

wachttijd. Afspraak gemaakt gedurende de middag uren. Betekende dat wij kwamen en niemand was aanwezig. Dit zorgde ervoor dat de dokter een uur te laat kwam.

vriendelijk en kundig personeel

Tandarts Mackenbach is een geweldige tandarts

Tandarts Mackenbach is een fijn persoon en zeer kundig. hij stelt je gerust en neemt alle tijd.

Fijne tandarts

Meteen goed en snel geholpen

Geven enorm veel vertrouwen

Fijne kundige tandartsen en assistenten

plezant en vakkundig

gewoon goed

Ervaring heel fijn

Begripvol telefonische te woord gestaan.

In verband met grote file tijdstip van behandeling niet kunnen halen.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.