Ben zeer goed en naar tevredenheid geholpen. Sorry weet niet de naam van de jong man maar goed geholpen,

Iedereen is even vriendelijk. En de kwaliteit is ook gewoon goed.

goed is goed

Top flexibiliteit

Na een telefoongesprek vernam ik dat ik ruim 1 week moest wachten op een afspraak. Na een half uur werd ik teruggebeld dat ik dezelfde dag terecht kon. Top nagedacht en flexibiliteit getoond.

heel goed

GOEDE BEHANDELING EN UIT LEG

snel, klantvriendelijk, meedenkend, goed

Bij nood is er snelle hulp, het personeel is vriendelijk en behulpzaam en hebben niet alleen oog voor het gebit, maar ook oog voor de persoon

Ik ben voor het eerst geweest en was versteld van de rust en de puntualiteit van de agenda. Behandeling heeft geen pijn gedaan en over een half jaar een nieuwe afspraak gemaakt. Kortom ik werd perfect geholpen.

Goede informatie en behandeling

Bij de tandarts: geen idee wie het was, stelde zich niet voor. Mondhygieniste: Aria, prima behandeling.

goed geholpen

het enige min punt is: ik had een afspraak bij de mondhygiëniste om half 10 's morgens. toch pas om kwart voor 10 aan de beurt. En omdat ik om 10 uur daarna een afspraak had bij de tandarts moest het erg snel naar mijn idee.Je verwacht niet dat het 's ochtends al uitloopt.

Vriendelijk personeel

Je wordt fijn geholpen en alles word met je besproken.

gevoel dat er iemand met kennis en geduld aan het werk was

1e x met deze nieuwe jonge tandarts als zeer prettig ervaren. Kundig. In combi met een hele fijn assistent. Prima Voor is nieuw weet even haar naam niet.

Fijne tandarts en assistente en een fijne omgeving met fijne medewerksters van de balie

Snelle behandeling en zeer aardig mensen.

Aardig mensen en gestructureerd.

Meedenkend en vriendelijk wat we gaan doen om mijn gebit mooier te krijgen

Ik vindt dat de tandarts netjes is en behulpzaam. Wel vindt ik het soms te gehaast maar dat komt door de drukte. Hij doet echt zijn best.

Prima,

Tijdstip was prima en op tijd. Goed geholpen en kan er weer een jaartje tegen

Alles is goed gegaan zoals ik wilde

Tot nu en toe heb ik wat ik wilde misschien komt er nog meer

Perfecte en vriendelijke behaandeling

vriendelijk en deskundig

Pijnloos, vriendelijk en vakkundig.

Goede snelle service!

Mijn probleem met de kroon is snel verholpen met vriendelijke service..

Men neemt de tijd voor mij!

Zowel tandarts Henderikx als de receptie stellen je gerust. Er hangt geen vervelend tandarts sfeertje. Had vroeger altijd vervelend gevoel als ik naar de tandarts moest. Dat is nu over.

Goed, maar teveel wisselingen van tandarts de laatste tijd.

Ik heb de laatste tijd 3 verschillende artsen gehad.

heel goed

was goed op tijd niet hoven wachten kontakt tandarts prima.

Ik ben blij dat ik deze praktijk heb leren kennen

Door deze tandarts heb ik mijn angst kunnen overwinnen en ga ik omdat ik zeker weet dat ik goed opgevangen wordt

OK

professioneel maar ietwat gehaast

Zorg prima maar communicatie niet

Waar ik mij het meest aan irriteer bij centrum mondzorg waalre is dat als je weg gaat je nooit weet wat de kosten zijn geweest. Laat gewoon vooraf weten wat de kosten zijn, hoe klein ze ook mogen zijn. Ik koop ook geen pak melk zonder dat ik weet hoe duur die is op voorhand. Verder hele aardige tandarts en goede zorg.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.