Netjes en duidelijke uitleg gekregen over foto's.

Helaas liep mijn afspraak half uur uit ?! Overigens wel begrip voor en kan zo maar een keer gebeuren ... Wel een paar verkeersovertredingen moeten maken om toch tijdig (15.30 uur) aanwezig te kunnen zijn :-( Misverstand over meteen behandelt te worden of alleen een intake gesprek. Laatste was het geval en moest een vervolgafspraak maken en eigenlijk voor niets zenuwachtig geweest ...

Buitengewoon vakwerk

nvt

Goede zorg door tandarts Hendrickx

Vriendelijke ontvangst en behandeling.

Een bezoek aan de tandarts is altijd omgeven met lichte angst en onzekerheid, dus vriendelijke en geruststellende woorden van zorgverlener en medewerkers zijn dan meer dan welkom.

heel fijne praktijk

prima praktijk met fijne tandartsen en assistentes. Ook het receptie-personeel is bijzonder vriendelijk een meedenkend. Ik kom al jaren in deze praktijk.

heel fijne praktijk

Fijne tandarts en assistente

Goed e anamnese, goede behandeling.

Na een verblijf van enkele jaren op Curaçao, kwam ik, na retour naar Nederland op dezelfde locatie terug. Daar vond ik uit dat de oude tandartsen e tandtechniekers waren vervangen. Dat is dan ook de reden dat ik hun namen niet goed verstaan heb. De behandeling was als voorheen. Hieronder vraagt u of ik mijn tandarts n.a.v. dit bezoek aanbeveel aan anderen. Na één bezoek doe ik dat uiteraard niet.

snel geholpen namen losse vulling

op vrijdag gebeld en op maandagmorgen geholpen

Van heel de onderneming straalt rust uit.

Prettige behandeling

Vriendelijk personeel stelt je op je gemak.

Realistische en vakkundige beschouwing c.q. uitwerking second opinion

- Op tijd. - Professioneel, zakelijk. - Feitelijk goed onderbouwd. - Adviezen die er toe doen.

top

op tijd en secuur

top

op tijd en secuur

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.