Op een correcte en prettige manier werd ik geholpen en van advies voorzien.

Correct geholpen.

Het was een flutafspraak waar niemand iets mee kan!

Er is geen behandeling geweest, wel is er een foto gemaakt en ik ben met, nog steeds KIESPIJN, naar huis gereden en die pijn is er nu nog steeds.

snelle en goede afhandeling van mijn probleem

de tandarts heeft mijn gebroken kies/vulling netjes en pijnloos weer gemaakt

Snel en goed geholpen

Gelukkig snel en goed geholpen

Goede sfeer

Ik heb geholpen bij de assistantie met de naam Laura en zij is goed in beugel in te plaasten. Goede sfeer bij de praktijk en bij de orthodotist.

Heel goed

Ik was voor 100% tevreden. Dat zegt dus genoeg.

Hele fijne ervaring

Vriendelijke omgang, duidelijke uitleg. Behulpzaam en luisterend oor.

Top tandarts, hoewel ik altijd bang ben

Had erge kiespijn en kon gelukkig terecht bij Tandarts Nilab super geholpen. Kan haar echt aanbevelen. Ook mijn eigen tandarts Hendrickxs helpt mij altijd kundig en heeft ook aandacht voor de angst.

Vriendelijk personeel

Zowel het baliepersoneel als de mondhygiëniste zijn vriendelijk. En de mondhygiëniste was geduldig en heel aardig.

Goed werk, en goede nazorg

Goede wijn behoeft geen krans. Dat geldt ook voor de medewerkers van Mondzorg Waalre.

Snel terecht, lieve tandarts

Ik kon dezelfde dag terecht, ondanks vakantiedrukte. Heb enorme angst, maar de tandarts stelde mij gerust, was vriendelijk en deed geen onnodige interventies. Belde meteen voor mij naar de kaakchirurg.

Vriendelijk en goed

Altijd goed en vriendelijke mensen zowel aan de receptie als de tandarts en assistente.

zeer goed

goed en netjes en professioneel behandeld

ben onmenselijk behandeld

ging naar mond zorg waalre na afspraak voor een boven gebit want mijn bovenkaak 6 voortanden waren slecht die moesten er uit want wortels waren ontstoken ,,en was verder niets meer aan te doen daar aangekomen bij mond zorg waalre bij de tandarts , werd mijn bovenkaak verdooft 3 tanden getrokken en de rest liet men zitten in een verdoofde kaak want er was geen tijd meer om er die ook uit te trekken ,,ik zeg wat is dit nou trek die andere 3 ook want dan ben ik klaar ,kan de boven kaak genezen men deed het NIET kon naar huis met een verdoofde mond waar NOG 3 tandjes in stonden ik heb die er de volgende dag uit laten trekken door de spoed tandarts op de aalsterweg in eindhoven want men had geen tijd in mond zorg waalre ,,toen na weken terug naar mond zorg waalre om te happen voor kunst gebit ,,ben 5 maal terug geweest voor happen en voorlopig gebid dat was gemaakt en daarna weer opgevuld na slinking bovenkaak ,dat is normaal ,,toen happen voor definitieve boven gebit ,en weer happen in klei MAL ,,toen happen in wax MAL , Toen eindelijk gebit klaar ,,passen klaar ,,nou niet helemaal want de kiezen staan er niet goed in,,,maar laat het hier maar bij ik kan er mee eten ,klaar ,,AMEN ,,ga er nooit meer terug

Uitermate vriendelijk , ontspannen

Namet behandelt mij altijd uitermate vriendelijk , correct en ontspannen

Accuraat en vriendelijk, voldoende tijd voor behandeling!

Prima , ik was zelfs te laat maar. Ombrast was geeen probleem!!

het gesprek was heel duidelijk.

wij hebben een goed gesprek gehad ze hadden goed uitgelegd wat we konden doen daar voor hartelijk dank.

De behandeling mag ook pijnloos zijn

Behandelingen mogen ook rustig en pijn vrij verlopen

vriendelijk en snel geholpen

goed ,vriendelijk en snel.

Rustig en geduldig opgevangen

Ik ben zeer angstig voor de tandarts, ik werd rustig en met geduld opgevangen. Deze afspraak weer oorstaan!

zeer tevreden

vermogen, kundig, meedenken en advies in het zoeken naar oplossingen. Hele leven bepaalde angst gehad voor gebit behandeling. Sinds ik bij mondzorg onder behandeling ben kom ik er op latere leeftijd achter dat het ook “anders” kan. :-)

Behandeling en service zijn goed

Tandarts werkt nauwkeurig en is patiënt gericht. Receptionisten zijn ook erg aardig.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.