zeer ontevreden

voel mij gewoon voor de gek gehouden

Fijne gezellige & professionele tandarts

Tandarts Mackenbach is echt een topper

goed geholpen

Vertrouwensvolle behandeling

Geen lange wachttijd. Goede uitleg m.b.t. behandeling

Fast and friendly

A piece of my tooth was broken. So I came in to have it fixed. The procedure was fast and friendly dentist and assistant.

Een goede er ervaring !

Fijne ervaring ... snel ,vriendelijk en goed geholpen !

Prettige omgeving, alles prima geregeld.

Bij het behandelend personeel heb je, zonder daar ze daarvoor bijzondere moeite doen, een vrij ontspannen indruk. Dat vind ik belangrijk. Ook de herinneringsmail voor de openstaande afspraak vind ik prettig.

Goede kwaliteit zorg

De receptioniste was zakelijk, niet echt vriendelijk. Aan een grote tafel zitten met hoestende mensen in de wachtkamer was niet fijn. Tandarts Mackenbach was zoals altijd erg kundig.

vriendelijk en kundig

xxxxxxx

Goede 'club'.

Prima georganiseerd! Tandarts was duidelijk in zijn communicatie naar mij toe! Behandeling zelf 'voorzichtig maar effectief'. (ben recentelijk bij een andere tandarts weggegaan omdat aan deze dingen nogal wat ontbrak!

Controle naar wens

Goede tandarts, werkt op tijd en snel. Heb bij controle geen klachten. Had een beetje moeite met de vraag om preventief kronen te plaatsen of naar de orthodontie te gaan, terwijl ik geen klachten heb.

Goed!

Beatrijs is vriendelijk en kundig. Ze denkt met je mee.

prima gegaan

Heel goed geholpen... Goede uitleg gekregen..

Prima, vriendelijk, deskundig.

Idem

Geweldig geholpen

Was zeer snel geholpen en gerustgesteld

Kundig vriendelijk,snelle afspraak

Netjes

Snel en netjes geholpen

Vertrouwen in de behandeling en vriendelijke behandelaar.

Zie boven.

Professioneel en eerlijk in de kosten

Je hoort vaak dat tandartsen niet eerlijk zijn in hun calculaties, deze tandarts heeft mij het vertrouwen weer terug gegeven...

altijd vriendelijk en belangstellend

Behandeling correct en vriendelijk.

Tandarts Landman is een hele fijne tandarts!

Kundige en begripvolle tandarts

Professioneel en vriendelijk

Centrum Mondzorg Waalre straalt professionaliteit uit en dat wordt ook waargemaakt in de behandelingen die ik er heb gehad. Artsen en personeel zijn vriendelijk en werken klantgericht, erg prettig.

Deskundige beoordeling

Mijn klacht werd serieus onderzocht en goede uitleg

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.