Prima behandeling

Regelmatige controle en behandeling mondhygiëne. Team spant zich in om de conditie van mijn gebit zo goed mogelijk te houden

prima behandeld

Voor mij de eerste keer sinds ongeveer mijn 16de (ben nu 60), dat ik een andere tandarts had.Ik had een stukje kies afgebroken. Ik heb normaal Ronald Mackenbach, en nu als ik me niet vergis Nilab Karokhi. Ze heeft mijn kies prima hersteld en ik was niet zenuwachtig.

goede ervaring

knap werk

Zeer tevreden over tandarts Abrahams.

Het enige minpuntje voor mij was hoe ik opgehaald werd in de wachtkamer. Ik ben niet gewend dat mijn naam vanaf de gang letterlijk geschreeuwd werd. Dat ben ik anders gewend bij u.

Prettig.

Fijne en kundige behandelingen bij mevr. Abrahams.

Erg lang wachten tussen twee afspraken in

Omdat afspraak bij paropreventie assistente uitliep, miste ik tijdslot om optijd bij de tandarts afspraak te zijn daardoor heb ik een uur moeten wachten. Vervelend maar het was niet anders. Misschien kunnen jullie dit beter plannen

De 2 Dames hebben uitstekend behandeld ben de namen even kwijt Even als de Dames aan de receptie

Prettige (voor zover je over prettig kunt spreken bij een bezoek aan de tandarts) behandeling.

Vriendelijke, professionele behandeling. Je wordt gehoord, en er wordt met je mee gedacht.

Ik voel me in goede hsnden.

Ronald heeft mij van mijn angsten (die ik als kind heb opgelopen )weggenomen. Toch was ik weer even van slag toen een assistent mij de verdoving zou geven,waarna Ronald de behandeling zou doen. Maar ook zij was door Ronald begeleid in verdoving zetten. Dit ging dus écht helemaal goed. Dus ben ontzettend blij met deze ervaring..

Gewoon goed, zoals altijd

Alles gewoon

Vriendelijk ..

GOED..

Goede uit leg van de behandeling

Heel erg blij met het resultaat

Mijn vullingen laten vervangen en het ziet er fantastisch uit! Mevrouw Landman is heel vriendelijk en kundig. Ik zou zelf geen andere tandarts meer willen. En ik zou iedereen, die een mooie glimlach wil en een pijnloos gebit, mevrouw Landman aanraden.

Vriendelijk en kundig personeel

1e keer geweest snel en vriendelijk geholpen

Zeer vriendelijk

Al enige tijd niet geweest bij de tandarts. Het was een hartelijk welkom. Ik merk dat zowel tandarts als assistente erg kundig zijn. Duidelijke uitleg over de behandeling, er wordt alle tijd voor genomen. Wat mij opvalt dat de wachtruimtes verbeterd zijn, was eerst een “dooie boel” Ik kan iedereen aanraden om deze tandarts te bezoeken.

Stipt op tijd en correcte afhandeling

Prima.

Goede ervaring met mondhygieniste Khadija Talai en tandarts Hendrickx. Vakkundig, zorgvuldig en goede uitleg.

Gewoon heel goed en professioneel.

Gewoon heel goed en professioneel.

goede behandeling

goede uitleg van behandeling

Ze zijn daar erg vriendelijk en een prettige praktijk.

Het enige jammer is dat de implamtaloog mijn een prijsopgave zou sturen over een nieuwe implantaat maar zit hier al een poosje op te wachten. Al een keer gebeld maar nog niks ontvangen. Jammer dat dit zo lang moet duren. Ik weet ook niet precies meer hoe die mevrouw heet.

Plezierig en correct.

Al jaren een vertrouwd adres voor mij.

Zoals het hoort

Tandarts Hendrickx is zeer bekwaam en zorgvuldig. Telkens ga ik in het volste vertrouwen voor een een behandeling naar hem. Je ziet dat hij echt passie heeft voor het werk.

Altijd goed, bij tandarts Hendrickx

Hij is zorgvuldig, professioneel en aardig

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.