Vriendelijke kundige medewerk(st)ers

Bij verschillende medewerkers in behandeling geweest en allen hebben een positieve indruk achtergelaten. Klein minpuntje : de soms lange periode Russen 2 behandelingen

Goed en behulpzame.

Vriendelijk

Geen lange wachttijd en altijd vriendelijk

Snel en goed geholpen

Binnen een dag afspraak en behandeling

Voortreffelijk geholpen

Probleem met kunstgebit direct goed opgelost

Binnen een dag na het loslaten van een stifttand prima geholpen

In het weekend had ik opeens een losse stifttand in mijn mond. Maandagochtend direct gebeld en dinsdagmorgen als eerste geholpen door tandarts Abrahams. Binnen een kwartier zat de stifttand er weer in.

Netjes ontvangen, prima op tijd, rustig naar de patiënt toe

Snel en gooie verloop

Ik ben tevreden met snelle behandeling en gooie resultaat.

Goede begeleiding bij totale extractie

Ik heb een positieve ervaring door de begeleiding die ik heb gehad tijdens de totale extractie.

Angst zeer goed begeleid

Mijn goede ervaring begon al met het inschrijven en afspraak maken, alles verliep vlot en kon op korte termijn terecht. Had een hele fijne tandarts omdat zij rekening hield met mijn angst. Ze legde alles heel goed uit, dat gaf rust. Al met al een prima ervaring!

Prima zorg en klantvriendelijk

Prima zorg en klantvriendelijk

Super goede mondhygiëne bij Quole

Kom al jaren bij Quole voor de hygiëne aan mijn implantaten. Ben zeer tevreden.

Zeer professioneel en klant vriendelijk

Tandarts Mw.Sing is een topper.

goed behandeld

Jammer dat tandarts niet altijd tijd heeft al 2 maal gecontroleerd door mondhygiënist. Die het overigens goed gedaan heeft.

Prima zorg helaas geteisterd door tekort aan personeel

Vooral mijn afspraken voor een mondhygieniste moet steeds verzet worden maar ook bij tandartsen is het verloop groot. Ik herinner me zelfs de naam van mijn huidige tandarts niet en dat wordt ook niet vermeld in de mail met afspraken.

Ik ben goed en snel geholpen.

Prettig en snel

Vriendelijk en zorgvuldig.

Had een andere tandarts dan normaal. Deze was vriendelijk, open en werkte nauwkeurig.

Vriendelijk en betrokken

Ik kom hier al vanaf de opening. De receptionisten zijn behulpzaam en duidelijk. De tandartsen zijn ook goed en bekwaam.

Super fijn!

Top arts!

Professioneel en zeer vriendelijk

Goed geluisterd en afgehandeld

Eerste keer was goede ervaring

Rafi is een goede medewerker

Mijn tanden zijn schoon en duidelijke uitleg gekregen over het schoonhouden van mijn tanden en tandvlees. Ik heb veel motivatie nu om dit elke dag te doen

Al heel lang kom ik daar eerst bij meneer Eijsbouts

Goeie ervaring

Ik ben zeer goed geholpen en men luisterde ook naar mijn verzoek

Ik heb een gebitsreiniging gehad en ik verzoek altijd om dat handmatig te doen en niet met een apparaat, want mijn gebit is heel gevoelig. De preventie-assistente heeft mijn verzoek ingewilligd en heeft het met de hand schoongemaakt, alwaar ik blij om ben.

Pijn

Mondhygienist was heel erg lomp en luisterde niet naar mij, zeer pijnlijke ervaring. Ik heb nu nog meer schrik om terug te komen..

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.