Overweldigend

Prima ambiance, stijlvolle inrichting, zeer vriendelijke mensen die oplossend meedenken. Bravo!

Vriendelijke ontvangst en zeer goede uitleg over de toekomstige behandeling

Altijd goede service

Altijd goede service

Goed en professioneel! Fijne tandarts

Ik ben erg goed geholpen door tandarts Mackenbach

Toegankelijke tandarts die meteen het probleem zag op medisch en sociaal/emotioneel vlak. Denkt goed mee!

Gewoon goed

Goede begeleiding ook met angsten

Mondhygienist zeer goed

Kom al jaren bij de mondhygienist Rafi, ben daar altijd zeer tevreden over.

Top service

Afspraken zijn altijd op tijd. Iedereen is vriendelijk.

Keurig geholpen, alles volgens afspraak

Keurig geholpen, alles volgens afspraak

Ok

Vriendelijk en kundige behandeling

Zeer goed en kundig geholpen

Zoals altijd prettig geholpen door tandarts Hendrickx en daarna prima behandeld door mondhygiëniste Namet Farhou.

afspraak maken ging prima

Professionele mensen die je behandelen met goed resultaat

nieuwe mondhygiëniste, maar aangezien er niet bij iedereen een foto bij staat op jullie site ken haar naam niet, ze deed het prima.

op tijd en vakkundig geholpen en geadviseerd

Frederic is een fijne tandarts die alles goed uitlegt en je veilig laat voelen

Super service

Vlot n afspraak kunnen maken en daarna uitstekend geholpen door Toine Vermeer.

Deze keer niet zo, te weinig tijd.

D’r Mackenbach had te weinig tijd voor me en heb nog last, daarnaast ga ik graag naar hem toe , maar het is niet opgelost en was nog duur ook .

goede aanpak van de problemen

Duidelijk en vakkundig.

Mogelijke problemen die door de mondhygiëniste waren gesignaleerd werden door de tandarts bekeken. Tijdens het consult werden de mogelijke oplossingen op een duidelijke manier besproken. De vervolgafspraak kon snel worden gepland.

Altijd super heel vriendelijk en zeer professioneel.

Altijd super heel vriendelijk en zeer professioneel.

Helemaal goed en erg snel! Bedankt

Ik kon vlug= bijna meteen komen en ben uitstekend geholpen. De pijn is weer weg en dat is fijn. De dame deed haar werk snel goed en ze waren beiden vriendelijk en plezierig. Namen kan ik helaas nooit zo vlug onthouden. Bedankt...Bob

Het gaat nu wat beter

Met Amir was het een goede ervaring

Goede uitleg, advies

Goede uitleg, advies

Kwaliteit met relatie

Deskundig geholpen. Interesse en prettig contant. Meer als cliënt, ook klant.

Uitstekend, klantvriendelijk ,professioneel

Uitstekend, professioneel, klantvriendelijk.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.