Ik ben erg goed goed geholpen, vriendelijk en deskundig!

Zie boven

Vakbekwaam en vriendelijk

Vriendelijk begroet en te woord gestaan. Snel geholpen. Maar ben altijd zeer tevreden

De behandeling werd goed uitgelegd en bij problemen moest ik dat aangeven

Ging goed ook toen ik aangaf dat het niet goed nog was verdoofd dus samenspraak was uitstekend bedankt daarvoor

netjes behandeld

tandarts was goed om uitleg wat te doen. enige minpunt : Voor minder valide mensen is dit misschien een aandachtspunt om de ingang makkelijker bereikbaar te maken. Het is lastig dat dit omhoog loopt.

Zeer geruststellend

Ondanks dat ik een angstclient ben, word ik heel goed en geruststellend behandeld. De tandarts mw. Sing en assisstente luisteren goed naar mijn vragen en houden daar ook rekening mee. Heel fijn! Heel veel dank daarvoor en ik heb de hoop dat de behandelingen steeds beter gaan voor me en dat het niet meer zo'n crime wordt om naar de tandarts te gaan. Chapeau!

Vriendelijk en na lange tijd ondervond ik de deskundigheid die ik tijdens de praktijk van Dr IJsbouts gewend was.

Alles goed geregeld

Goed behandeld

Ben goed en vriendelijk behandeld

Zie hierboven

Vriendelijk en prettig

Vriendelijke en prettige ontvangst bij receptie en behandelaar, aangevuld met deskundige begeleiding (regulier) onderzoek

OK

Ben goed geholpen moest alleen even wachten. Op zich geen probleem maar moeet natuurlijk niet in rekening worden gebracht. Groet Eric Steger Mobiel 06-51273275

Vriendelijk,pijnloos geholpen.

Vriendelijk en rustig geholpen. Daar ben ik blij mee want ik ben nogal bang voor de tandarts.

Fijne behandeling en goed advies

Altijd vriendelijk en fijne behandeling en goed advies

goed!!! uitstekend!!!

Goede uitstekende Service!!! Prachtig gebouw en locatie!!! Nette en mooie medewerkers en aardig!!! Deskundige mooie en sympathieke tandarts en mondverzorgester!!!

het was weer goed geregeld.

We werden weer netjes achter elkaar behandeld en meteen door naar de tandarts.

Ik vind cijfers geven niet fijn of passend. Het was goed, prettige benadering, goed geluisterd dus zinvolle informatie gekregen én hulp mbt oplossen vh probleempje..

prettige ervaring.

ik ben goed geholpen.

Goede ervaring

Behandeld zoals het hoort

vriendelijk, betrokken en kundig

zie bovenstaande

Nogal ruwe behandeling mondhygiëniste

Wel vriendelijk maar ruwe behandeling door mondhygiëniste.

Vriendelijk

Vriendelijke ontvangst en stipt in afspraak tijd

Slecht

Enorme angstmakerij na vermoeden van begin end gaatje.

Rafi is goed

Kom niet meer voor tandarts. Vervelende afspraken gehad die niet genoteerd waren. Elke keer een andere tandarts heel vervelend. Afspraken verzetten zodat ik niet beide afspraken op een dag kan hebben. Bij Rafi blijf ik wel

Deze keer viel het tegen

Ik had het idee dat de tijd dat hij achterliep, bij mij ingehaald werd, nog nooit zo’n gehaast consult gehad….

100%

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.