Prima ervaring

Mijn tandarts beantwoordt al mijn vragen en lost alle problemen op.

Service en kwaliteit wordt waargemaakt!

Er wordt een duidelijk plan gemaakt en er wordt zeer zorgvuldig te werk gegaan. Hier wordt je als individu behandeld, er wordt de tijd voor je genomen.

Vertouwd

Al jaren op niveau. Helder en kundig. Maar...ooit gaat mijn tandarts toch echt stoppen...!? Mooie dag.

Heb een goed gevoel bij een deskundige en vriendelijke werkwijze.

Super goed.

een bekwame tandheelkunde

ik had niet verwacht dat hij van mijn hooploos gebit een prothesen kon maken zins een paar dagen ziet het er hoopvol uit met wat kleine toepassingen komt het helemaal goed

heel goed

Snel en netjes geholpen

Geweldige tandarts

Zeer kundige tandarts die de patiënt centraal stelt. Top.

Prima praktijk

Fijne ervaring, prima praktijk. Geen echte aanmerkingen. Soms wat onduidelijkheid als de assistente pauze zijn houden, dat je dan weer moet aanmelden. De assistentes kunnen ook vragen wie er zich aan gemeld heeft.

Vriendelijke benadering en op tijd

We werden op tijd ontvangen door een vriendelijke medewerkster. De behandeling was proffessioneel

Te vreden over Lindsay en tandarts Abrahams

Geen klachten alleen ik wacht nog op een begroting voortanden boven en onder bleken. Er is vorig jaar al een afdruk gemaakt van mijn gebit. Is dit weet nodig?

Vanaf het begin tot heden zorgzaam en bekwaam

Zeer kundige tandarts en assistenten die er samen alles aan doen om je als patiënt op je gemakt te stellen. Én, ook alle tijd nemen om de behandeling(en) zo rustig mogelijk en (zoveel als mogelijk) zonder pijn uit te voeren. Je staat als patiënt centraal, ook tijdens de behandeling(en) is er steeds fe nodige aandacht en zorg. Kortom een topteam.

Fijn personeel ! Vriendelijk allemaal. Nemen de tijd en uitleg wat er moet gebeuren !

Altijd positief

Hoewel het nooit prettig is maakt Nemet het altijd zo comfortabel mogelijk. Iedereen is vriendelijk. Altijd op tijd. Er zijn praktijken veel dichter bij mijn huis maar ik rij liever een eindje naar Waalre

persoonlijke aandacht , uitleg, vakkundigheid

Er wordt de tijd genomen om behandeling uit te leggen , samen overleg wat beste is en wat mogelijk is. Altijd angst gehad voor tandartsen, ga er nog steeds niet met plezier naar toe maar angst is grotendeels weg door persoonlijke benadering

Fijn

Vriendelijk, ontspannen en welkome benadering

Fijne praktijk.

Stuk voor stuk fijne tandartsen en assistente. Elke donderdag komt er een geweldig ortho met zijn team voor de beugelbekkies. Super fijn!

Tandarts gaf aan wat wel en moet verbeteren was heel fijn

Na jaren bij andere tandarts heb ik fijne tandarts bezoek gehad hier.

Ben zeer tevreden over de tandheelkunde in algemene zin.

Ik ervaar dat er naar me wordt geluisterd en met me wordt meegedacht. Heb vertrouwen in de tandarts.

Persoon gericht

Door mijn angst ben ik het aan het overwinnen, door de goede uitleg en zorg

Goede behandeling

Zins eijsbout weg is niet zo goed

Inplataloog afdeling is niet op vooruit gegaan zins Eijsbouts weg is . Niet over de tandartsen die zijn goed alleen de inplataloog

vakkundig en plezierig geholpen

al jaren goede hulpverlening. Vakkundig en plezierig!

uitstekend

Tevreden.

Korte wachttijd en snel en goed geholpen.

Van Dijklaan 9

5581 WG Waalre

Over Centrum Mondzorg Waalre

Centrum Mondzorg Waalre is een modern centrum met alle tandheelkundige zorg onder één dak. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, angstbehandelingen & narcose, kindertandheelkunde, mondhygiëne, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie, slaapapneu, endodontologie en kaakchirurgie. We hebben meer dan 40 jaar ervaring en werken altijd met de beste materialen. Daarnaast beschikken we over een tandtechnisch lab aan huis, waardoor we snel kunnen schakelen. U als patiënt staat bij ons centraal en wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Een professioneel team staat klaar om bij te dragen aan uw kwaliteit van leven.